Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mikerepps

tak bardzo ja kocham

Polecane posty

Gość mikerepps

a co ja mam zrobic jako facet jestem po rozstaniu z moja ukochana i ona mi powiedziala przez telefon ze niechce mnie znac ze juz, nas nic nie laczy ze mnie nie kocha itp a ja caly czas zyje nadzieja i chce to wszystko naprawic bylismy ze soba 1,5 roku zaeczylismy sie pozniej zaczely sie jakies klotnie zgody klotnie zgody teraz ja wyjechalem do pracy za granica ona zostala w polsce , powodem rozstania glownie bylo to ze mialem depresje przez problemy osobiste i glownie przez to ze mialem problemy to jeszcze ciagle sie z nia klocilem , plakalem powiedzialem jej ze mam juz dosc zycia ze lepiej bylo by sie zabic , oczywiscie to byly tylko slowa nigdy bym tego nie zrobil nie odwazyl bym sie , ona mysli ze jestem psychicznie chory , bylem u psychologa stwierdzil ze to normalne zachowanie w takich stanach i stwierdzil ze jestem zdrowy , a najgarsze jest to ze jak chce z nia pogadac to ona niechce w ogole odebrac , bardzo chcialbym to naprawic i odbodowac to wszystko czym ja zawiodlem bo bardzo ja kocham i prosze was o jakas pomoc naprawde mi na tym zalezy zeby to wswic zeby zyskac w jej oczach i stac sie tym w ktorym zakochala sie na poczatku , nie wiem co robic niechce do niej teraz dzwonic bo wiem ze z kazdym moim odzewem oddalam j od siebie planuje w kwietniu przylot do polski i mam w planie zrobic wszystko zeby to naprawic bo chyba nie pogodze sie z tym ze juz nigdy z nia nie bede prosze o jakies rady z gory dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować