Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 6, 2011 bo ja mam takie pudło 2 w 1 (z dvd) a nikt z moich znajomych nie ma jestem dinozaurem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 6, 2011 od razu mi lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgbgrbr Napisano Marzec 6, 2011 w domu u mamy jeszcze stoi, nie dorobila sie jeszcze dvd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam i to dopiero Napisano Marzec 6, 2011 od niedawna :-) i nawet korzystam z niego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FANFI 0 Napisano Marzec 6, 2011 Lusesita de Milagros Dolores-- powróciłas ślicznotko. Dawno Cię nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FANFI 0 Napisano Marzec 6, 2011 dvd szajs najlepszy to stary gruchot AKAI video:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 7, 2011 :O zaprogramowałam sobie występ mojej córki i w połowie urwało albo to kupa złomu albo ja stary kapeć jakiś... dobrze, że w internecie jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach