Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Levviatanka

Polska upada na dno a my społeczeństwo razem z nią...

Polecane posty

Widzicie co się dzieje? pracy nigdzie nie ma a jak już jest to zarobki - szkoda gadać... a wszystkie produkty idą w góre... zastanawialiście się co będzie pod koniec roku jak bedzię się tak działo jak teraz? Przecież ten cały Tusk i reszta tych śmieci robią kpiny z nas LUDZI! Oni sie kurwa nie przejmują bo kasę zawsze bedą zrzynać z naiwnych polaków

Gość to przecież dziadostwo z
o kurczę i Internet będziesz musiała skasować, żeby zaoszczędzić :(

Masz rację, ostatnio zdziwiło mnie, że pracownik agencji banku zarabia na całym etacie 1500zł, w tym wszystko ponad minimum w kopercie. Nie mam pojęcia jak sobie radzą ludzie z takimi małymi pensjami mając dzieci. Marny przelicznik, ale... za godzinę pracy można sobie kupić 8 tamponów. Z miesiąca na miesiąc da się przeżyć, ale jak odłożyć na ubezpieczenie samochodu, niespodziewaną awarię, mieszkanie?..

jak może być lepiej jak w sejmie sami debile co myślą żeby tylko sobie do kieszeni napchać chajsu>? Nie ma normalnego człowieka który by ten kraj wyprowadził na prostą... Zresztą po zachowaniu narodu który się nie buntuje widać że im to pasuje.... Zobaczymy jakie bedziecie mieć zdanie jak sam chle będzie dyche kosztował....

Gość t6y6up
ja nie mam samochodu i swojego mieszkania nie dalabym rady utrzymac :o

Gość dzizus krajz
jetseśmy biednym krajem taki 3 świat europy więc czego oczekujecie?

Gość oleńka 33
mieszkamy na wsi ,dzis posłałam córke po cukier , 6,20 za kilogram ,az wsiadłam w auto i pojechjałam zobaczyc bo u nas w sklepie rachunków nie daja , a juz bym skarciła córe ze mnie złupiła na 2 zł .

Gość dfrtrt
Levviatanka ktos musial w koncu pokryc koszty pochowku wszystkich ofiar katastrofy a wiadomo jaka to drozyzna. ktos musial pokryc koszty powodzi .....zgadnij kto to wszystko pokryl? My poloczki. Zaden rzad nie ebdzie dobry kazdy chapie dla siebie ile sie da. Tyle ze te inne rzady wydaja sie teraz lepsze od tuskowego poniewaz tylko tusk zmagal sie z ogromnymi wydatkami w u.r.

Gość beze mniee
Po co Tusk pieprzył, że jesteśmy tygrysem Europy? Najlepsze jest to, że tylu naiwniaków mu uwierzyło:O

Gość dfrtrt
no jak my ejstewsmy biedni? skoro srednia krajowa to ponad 3 tysiaki. W kraju sa 2 kategorie ludzi. Ci co maja wszytsko i ci maja wielkie G

Gość oleńka 33
koszty powodzi pokrywali ludzie dobrego serca ,nie nasze podatki ,nasze podatki pokryły nowe siedziby zus i 5 mld dla czarnych kleszczy

Gość beze mniee
A sobie przyznali podwyżki w wysokości 1500 zł! Gdyby nie kryzys, pewnie byłoby to kilka razy tyle ...

Gość dzizus krajz
nie wiem dlaczego Tusk pieprzył o tygrysach ja na niego nie zagłosuję, na Jarka tez nie na Lewice tez nie, w tym kraju nie ma nikogo kto by reprezentował moje potrzeby, więc do wyborów nie idę nie doczekam sie rządu który przeprowadzi naprawde ważne reformy ubezpieczeń, podatków, zdrowia, wszyscy gadają o pierdach jakimś smoleńsku, sraniem psów na trawniki a nikt nie potrafi od 20 lat zając się gospodarką, któa i tak dzieki obrotności Polaków sobie radzi, ale to żadna zasługa rządu tego czy innego, NIE IDĘ DO WYBORÓW

Gość Mamuska12345
Wiecie czym sie rozni rzad od mafii?

Gość oleńka 33
oto przykład co ten kraj robi z ludzmi ,skurwysyny spasione ,a człowiek nie ma co do garnka włożyć , co miesiąc 800 zł im oddaje a ani się huśtają zamiast pomagać szmatławce zajeb... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4764863

Gość Mamuska12345
Mafia jest zorganizowana.

Gość oleńka 33
a no mamuśka masz racje

wiecie na co idą nasze podatki? na ich nowe fury zeby mieli czym dupe wozic i na ich wystawne domy., A przecietny polak mieszka w wynajmowanym miszkaniu bo go nie stac na dom ani nawet miszkanie . Przykład: samotna matka 2 dzieci pracuje w 3 zmianowej pracy zarabia 1100 zl po odliczeniu eszystkich podatków0 żart? nie- życie. Nie mówie zaraz zeby stworzyc drugą bogate hollwood czy cos tam, ale zeby polacy godnie żyli i nie martwili sie z dnia na dzień z kad wziąć kase na jedzenie bo bez tego niestety żyć się nie da. Pieniadze byly potrzebne kazdemu są i będa

he taaak ten smoleńsk tez mnie juz irytuje... szczerze wielkie halo z niczego stało sie i juz, po co o tym trąbią cały czas jak i tak nic nie wiedzą pojeby

Gość nie ma żadnego kryzysu
kancelaria prezydĘta dostała 20 mln zł więcej na ten rok. podwyżek zakłamany hooj tusk nie dawał, gdy prezydentem był Kaczyński, bo wtedy tłumaczył to...kryzysem kancelaria premiera tez dostał ok. 20 mln zł więcej Jakieś 15% zwięszyli budżety na swoje kancelarie. HOOOJE ZAKŁAMANE

kiedy wyjechalam z polski 10 lat temu mialam nadzieje ze wraz z czasem sytuacja sie poprawi. a tu taka dupa, co przyjezdzam to gorzej, a juz wogole raza zmiany jak sie jakis czas nie jest w polsce, za kazdym razem widze roznice, szkoda, ze za kazdym razem na gorsze. ja juz sie nie oszukuje ze bedzie lepiej.

Gość przezKrótki czas była nadzieja
ale wnuczki schowały babci dowód i ... już PO :o

Gość warszawski policjanttt
niech to wszystko trafi szlag........

Gość mAGDALENA śRODÓWNA
zamknąć ryje! najważniejsze że manify można robić!

Gość kryzys jest na calym swiecie
z pustego i Tusk nie naleje. Bez przesady,za komuny zycie było o wiele relatywnie drozsze w stosunku do zarobkow, nie mowiac o porownaniu do zachodu, I jakos ludzie przezyli, nawet niektorzy dobrze wspominaja.

Gość donek 53 (wulgarny)
tuskomatoł ma jednak coś do powiedzenia i zrobienia w kraju więc JEST winien