Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuska12345

Mamuski pomozcie

Polecane posty

Gość Mamuska12345

Moja 3-latka ma od jakis pieciu dni zadsze kupki. Nie jest to woda, ale nie sa normalne. Ale robi takich kupek 4,5 razy dziennie. Poza tym wszystko jest ok. Nie ma temperatury, kataru, kaszlu. NIc. Ma apetyt i pije normalnie. Jutro ide do lekarza, ale nie moge o tym przeztac myslec. Wiec moze ktoras z Was miala juz cos takiego. ?

Gość Mamuska12345
?

Gość biała magnolia
A czy ma już wszystkie zęby? Może zmieniłaś coś w diecie dziecka i tak reaguje.

Gość Mamuska12345
W diecie nic nie zmienilam, ale rzeczywiscie moze tylne zeby?? Jutro sprawdze czy sie tam cos nie wyklowa:) O dzieki, przynajmniej jakis trop. Odrazu lepiej:)

Gość Mamuska12345
Ale nie ma goraczaki. Samo rozwolnienie moze swiadczyc o zabkach?

Gość idz babo do lekarza
a nie na durnym forum o zdrowie dziecka pytasz :O

Gość Mamuska12345
Jak bys czytala , to bys wiedziala, ze ide wlasnie jutro do lekarza. A pytam, bo pytam.

Gość biała magnolia
A jak do tej pory reagowała na zęby? Zawsze była gorączka i kupki rzadkie? Bo u nas tylko kupka jest objawem ząbkowania, więc może tak być.

Gość Mamuska12345
Tego to ja nie pamietam. Jej tak fajnie bez problrmowo wyszly zeby. Ale w tym okresie znowu miala zatwardzenia. No nic jutro zobaczymy. Ale dzieki :) Stawiam na zeby:)

Gość Mamuska12345
Zdesperowana zono, ja wlasnie juz od trzech dni "zatykam" ja dieta i nic. To juz piaty czy nawet szosty dzien jak tak ma.

Gość Mamuska12345
Wlasciwie to pewnie lekarz wiele nie wymysli, ale chce wziasc jakis syrop na "zatkanie"

ja jestem tylko ciekawa co ten lekarz ci niby ma powiedziec? przeciez nie bedziesz dzieciaka badala wzdluz i wszerz z powodu rzadszej kupy - jak piszesz to nawet nie jest biegunka. ty tez latasz do lekarza z kazda sraczka? takie rzeczy najczesciej po prostu przechodza same z siebie. dziecko sie dobrze czuje wiec juz nie panikuj.

Gość Mamuska12345
Zza lady nie da rady:)))) A jak pojde do lekarza to dostane recepte. A na recepte biore z apteki za darmo:) (Niemcy)

Gość Mamuska12345
Ja nie panikuje, ale niecierpliwie sie juz z deka. Nie jest to ani dla mnie ani dla niej przyjemna sprawa.

ano jak masz za darmo na recepte to inna sprawa :) wiadomo ze temat kupy nie jest przyejmny- moj synek to meczy sie z zaparciami czesciej, ale w takim wieku to jeszcze bardzo roznie organizm reaguje na rozne jedzenia i zmiany. ogolnie to skoro dziecko jest szczesliwe to nie ma sie co przejmowac.

Gość Mamuska12345
Tak z kupkami to przesrane:)))) Dzieki Wam , spadam poczytac cos i wyprostowac kosci. papa

Gość Mamuska12345
Zdesperowana - cytat swietny! :))))))

Gość uważżam że
to ROTAWIRUS