Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola_alO

Nie wiem co się dzieje...

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam pytanie. Tak więc, nie mam okresu od września. Byłam u ginekologa i przepisała mi tabletki antykoncepcyjne na 10 dni. Skończyłam je brać w zeszłą środę i jak do tej pory nie dostałam okresu. Muszę jeszcze dodać, że uprawiałam sex z moim chłopakiem dzień po zakończeniu tabletek i skończył we mnie. Pewnie małe jest prawdopodobieństwo żebym była w ciąży, ale wolę się Was poradzić. Będę bardzo wdzięczna.

Powinnaś dostać do 7 dni od odstawienia. No wiesz jak owulacja się odblokowała to jest szansa jak już nie wzięłaś następnego opakowania. Dziwne, że przepisał tabletki a nie wywoływał luteiną okresu. Robił badania hormonalne? Jak nie masz okresu to powinnaś zbadać poziom prolaktyny najlepiej prolaktyna z obciążeniem bo jej wynik będzie wiarygodny.

A któraś z Was może też nie miała tak długo miesiączki i lekarz przepisał jej tabletki? Jak tak to po jakim czasie dostałyście okresu? Może powinnam jeszcze poczekać :) Bardzo bym chciała być w ciąży ... Razem z moim chłopakiem chcemy, ale przez moje nieregularne miesiączki jest to bardzo trudne. Niestety :((

Luteina mi nie pomagała. Przepisywali mi ją już dwa razy, dlatego teraz dostałam tabletki. A badania kazali mi zrobic w 22-26 dzien cyklu. No ale ja nie mam cyklu ... I sama nie wiem co robic ...

A co do następnego opakowania to nie mam takiego ... Bo mi kazał lekarz brac tabletki przez tylko 10 dni i czekać na okres i poźniej zrobić badania i nastepnie przyjść na wizyte kolejną. Także sama nie wiem ....

Powinien wystąpić do 7 dni i to nie okres tylko krwawienie z odstawienia. Kiedy wzięłaś ostatnią tabletkę?

no to najpóźniej powinien być 3 marca, może to 10 tabletek to było za krótko. Teraz ewentualnie mogła się odblokować owulacja ale to krwawienie było by po owulacji za jakieś 12-16 dni.

To w takim razie poczekam. :) A jak się nie pojawi to pójdę do lekarza. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :)

ale 12-16 dni od owulacji, a ta może się pojawić równie dobrze w przeciągu 7 dni jak i 14 dni. Najlepiej zadzwonić do lekarza i spytać czy powinnaś poczekać czy już przyjść.