Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafka 67

czy jadam za malo?

Polecane posty

Gość karafka 67

np. dzisiaj zjadlam: bulke z szynka i serem miseczke lodow z sosem czekoladowym 2 talerze zupy pomidorowej z ryzem 4 sliwki miseczke tunczyka z ryzem i 2 tosty Nie znam sie na kaloriach, myslicie ze to za malo na jeden dzien? jak jestem zajeta w ciagu tyg. jem mniej (czasem przeskakuje sniadania)

Gość zloty99
ja zjadłem zupe + pączka. tak że po mojemu jesz ok - nawet dużo.

Gość no jak dla mnie to sporo
zjadłaś :) ale ja na diecie więc dla mnie to obżeranie się :)

Gość alA 167890
bardzo duzo na co ci te dwa talerze zupy wystarczy jeden i ta miska lodów z sosem bo bez sosu sie nie obejdzie? ile masz lat i ile wazysz?

Gość karafka 67
zloty 99 niech zgadne jestes kawalerem;) no jak na faceta to chyba sobie za malo kalorii dostarczyles? no chyba, ze zjadles wiaderko tej zupy :D najgorsze jest to, ze malo jadam na sniadanie 1 bulke jak dziecko:O i nie potrafie wcisnac w siebie wiecej W ciagu tyg. czesto w ogole nie jadam sniadan Zastanawiam sie czy nie dostarczam za malo paliwa do ciala

Gość karafka 67
to jest duzo??? mam 28 lat, 160cm, 45 kg chcialabym przytyc, ale chyba za malo w siebie wciskam

Gość zloty99
kawalerem wolnym :) ja jem zupe czy inne raz na 2 - 3 dni a tak to se albo kupie jakiś baton czy chipsy w sklepie i jest ok. waże 90 kg wzrost 186 cm.

Gość alA 167890
A no to mów dziewczyno ze się nie odchudasz a chcesz przytyc to zmienia fakt. w takim razie mało zjadłas na przytycie delikatne polecam jeść orzeszki i słonecznik np łuskany już mało kto wie ale jedna paczka ma az 500kcl ;p i czasmi się nie obzeraj słodyczami bo ci wlezie w pupe brzuch zrobi cie pomaranczowa skórka i znów bedziesz chciała schudnąc jedz normalnie tylko troszkę wiecej ;)

Gość karafka 67
z tym slonecznikiem to ciekawa sprawa mam cala paczke pestek slonecznika w domu, ale to bylo dla moich myszoskoczkow:D (podobno trzeba uwazac zeby nie dac im za duzo, bo sie obzeraja i tyja). No coz moze podziala na mnie:D Co do slodyczy- staram sie nie jesc za duzo, bo zdaje sobie sprawe, ze nie sa zdrowe

Gość alA 167890
nie zdrowe i do tego wchodzą tam gdzie nie trzeba ;p