Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaa222

mam problem z chodzeniem na kompromisy

Polecane posty

Gość izaaaaaaaaaaa222

z kazdym facetem musze sie rozejść bo nie potrafie sie zmuszac do czegos ale tez nie umiem wymagac od kogos by robil to co ja.Raz zmusze sie zeby isc do knajpy i zjesc cos co lubi facet drugi raz sie zmusze..trzeci raz pojade na wakacje ogladac cerkwie zamiast nad wodę tak jak lubie a potem stwierdzam ze nie pasujemy bo lubimy rozne rzeczy i odchodze:O

mi to bardziej wygląda na ignorancję. po prostu nie potrafisz się otworzyc na nowe rzeczy i czerpać z tego przyjemności. a od kiedy to w knajpach musisz jeśc to co lubi Twój facet? jecie w stołówkach szkolnych że nie masz wyboru czy jak?

Gość izaaaaaaaaaaa222
raczej tak bo kazdy ma swoje ulubione knajpy on np lubi chinskie a ja nie.

Gość ginger21
to się nazywa egocentryzm...

ale ZAWSZE chodzicie do chińskich knajp? jak często on wybiera miejsce gdzie idziecia a jak często Ty?

Gość izaaaaaaaaaaa222
czasami chodzimy tam gdzie ja lubie ale mnie to irytowalo bo wiedzialam ze on sie zmusza..ja mam dwie ulubione knajpy i nie uznaje innych

a jakto wygląda w stosunkach procentowych? ile wyjśc do Twoich knajp przypada na ile wyjśc do chińskich?

offerma, przepiszę sobie Twój cytat na kartkę, oprawię i powieszę na ścianie. "małostkowość jest miarą dobrobytu" - genialne.

Gość izaaaaaaaaaaa222
procenty 50% na 50ale ja po prostu nie umiem sie zmuszac i robic cos wbrew sobie

Gość lalalkalaka
Jak jesteś gotowa odejść od faceta z powodu chińszczyzny to wcale go nie kochasz... Jak znajdziesz tego Jedynego to będziesz wkurzać codziennie chińskie żarcie i jeszcze się przy tym uśmiechać. A tak...to szukanbie pretekstu, aby odejść, bo tak naprawdę czujesz, że to nie to.

Gość znam to z autopsji
Się uczepiliście nieszczęsnej chińszczyzny, a ja mam wrażenie, że jest to po prostu przykład, jeden z wielu, jaki podała autorka. I cóż mogę rzec...mam podobnie :P Nie wiem co Ci doradzić, bo nie ułatwia mi to życia niestety...

Gość foxy2211
Jesteś tepa i nie potrafisz się przestawić. To niestety nieuleczalne.

Gość do huńćwok:
...nie uzywaj wyrazow ktorych znaczenia nie rozumiesz. Jedyna osoba ktora sie na tym topiku wykazala ignorancja jestes ty! Jesli nie rozumiesz dlaczego tak twierdze (co jest oczywiste), to szybko wpisz w google "ignorancja", i zaraz wszystko bedzie jasne......