Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenka

czy to juz koniec?

Polecane posty

Gość cenka

Jestem z moim facetem 2lata bylismy szczesliwa parą a przynajmniej na początku...dopoki jego kuzyn z nie wiadomych mi przyczyn zaczal robic wszystko zeby nas rozdzielic...wyzywal mnie grozil mi nie cierpi mnie tylko dlaczego??jak urodzil nam sie dzidzius wydawalo sie ze jest lepiej ale to tylko pozory!razem z kuzynem wyjechal do pracy za granice dzwonil codziennie ale do czasu...kuzyn non stop wyciagal go na domowki strasznie go rozpil przez co nasze relacje pogorszy sie jeszcze bardziej...gdy chcialam powaznie pogadac zbywal mnie i twierdzil ze jestem paranoiczką i potrafil nie odzywac sie tydzien...wiem ze zmienil sie pod wplywem kuzyna nie mowi mi o niczym nie raz oklamuje a kiedys ufalam mu bezgranicznie...CO MAM ROBIC czy to juz koniec wielkiej milosci?dlaczego woli kuzyna niz mnie?zalamuje sie i jednoczesnie chce uprzykrzyc zycie jego kuzynowi tak jak on mi to zrobil! POMOCY

Gość mmnnio
weź się za kuzyna zgwałć go on tego pragnie

Gość cenka
nie...zawsze byl inny niz wszyscy dlatego go pokochalam byl wyjatkowym czlowiekiem

Gość cenka
mmnnio........ bardzo śmieszne

Gość mmnnio
jak śmieszne on to robi dlatego bo zazdrości

Gość cenka
ale czego?? ma zone i dzieci (co prawda traktuje ich jak gowno ale najwyrazniej im to pasuje...)

Gość cenka
POMOCY co mam robić odpiszcie

Przede wszystkim zapomnij o uprzykrzaniu życia kuzynowi bo nic dobrego z tego i tak nie wyniknie. Musisz się skupić na odzyskaniu dobrych relacji z partnerem bo tylko to się liczy. Musisz dać mu do zrozumienia że zmienił się na niekorzyść i bardzo Ci brakuje jego takim jaki był. W ogóle nie poruszaj kwestii kuzyna bo jesteście tylko Wy a on się nie liczy. Mało poważny ten Twój facet, tak się dawać manipulować.

Gość Weź se koło i
jebnij się w czoło! 50zł! następny!

Gość cenka
wiele razy mu mowilam ze sie zmienil ze brakuje mi czlowieka ktorego pokochalam ale on tego wogole nie przyjmuje do wiadomosci... a o jego kuzynie nie da sie zapomniec caly czas cos nowego robi zeby mnie dobic jakby juz malo krzywdy mi wyrzadzil :(:(:( ostatnio moj powiedzial ze nie bedzie ze mna rozmawial jak kuzyn jest w domu (chyba ze pojdzie spac)

Gość Kogo to obchodzi głupia
kobieto?!Daj mu żyć!

Czy on ma świadomość jak się zachowuje kuzyn względem Ciebie? Jaki facet by spokojnie patrzył na takie traktowanie swojej wybranki, niepoważny jakiś. Musisz chyba mu ultimatum postawić bo nie ma innego wyjścia, nie ma sensu dalej tego ciągnąc w tej formie. On jest jakiś dziwny, może potrzebuje po prostu kopa od życia żeby się obudzić.

Gość cenka
próbowałam poszczuć tego kuzyna psami, ale moje pudelki go nie zdołały dogonić...

Gość cenka
prosze nie podszywac sie pod moj login !! nie puszczalam na nikogo zadnych psow pluszaty - moj facet twierdzi ze uwzielam sie na jego kuzyna i ze mam jakas paranoje na tym punkcie !! nie wiem dlaczego tak sie zachowuje przeciez nic sobie nie zmyslam widze co sie dzieje

Gość cenka
robilam juz wszystko co sie dalo ale to nie nie daje bo kuzyn ma znajomosci w policji i oskarzyl mnie o pobicie ze skutkiem smiertelnym i sad mi nalozyl sankcje karna a ja nie mam jak tego splacic

Skoro tak uważa to właśnie dlatego nie poruszaj tematu kuzyna. Skup się tylko na sobie i na nim, musi zrozumieć że albo się zainteresuje Tobą i Twoimi problemami albo zostanie sam. Coś się chłopakowi priorytety poprzestawiały. Ignoruj kuzyna i traktuj go jakby nigdy nie istniał, jesteś tylko Ty i On.

Gość prawdziwa cenka
nie moge go ignorowac bo on wydzwania do mnie po nocach i zadaje glupie pytania np czy dam mu dupy za kilka stow albo czy zrobie mu loda

Gość prawdziwa cenka
oczernia mnie w oczach sasiadow i mojego dziecka buntuje moje dziecko przeciwko mnie

Gość prawdziwa cenka
teraz szuka mojemu facetowi nowej dupy tak powiedzial wg niego jestem za bardzo rozruchana i jego kuzyn zasluguje na cos wiecej niz kupki i zupki

wiem ze tak byloby najlepiej ale nie zawsze da sie tak robic... dzis np chcialam zeby mi przetlumaczyl sposob uzycia lekarstwa dla naszego bobasa a on stwierdzill ze teraz nie bo kuzyn jest u niego w pokoju !!!!!! :(:(:(:( przeciez to jest jakas masakra... to ja i dziecko powinnismy byc dla niego najwazniejsi !!!

Gość prawdziwa cenka
przepraszam ale podszyw sie zaczernil dlaczego sie nabijacie ze mnie ja mam powazny problem a wy tak robicie dlaczego :(

do "prawdziwa cenka" dziecko idz juz spac bo cie fantazja ponosi skoro masz jakies anonimowe telefony z dziwnymi propozycjami to zglos sie do telekomunikacji o identyfikacje numerow

Gość prawdziwa cenka
zamknij sie podszywie! i spieprzaj z mojego topiku! to ze zaczernilas nika to gowno znaczy ty podszywaczko!

Masz racje że powinniście być najważniejsi. Myślę że źle zinterpretowałaś Jego słowa. Może się mylę ale dla mnie to wygląda że On nie chciał przy nim mówić o ważnych dla Was sprawach bo mu nie ufa i wie że tamten może to wykorzystywać przeciw Wam. Podejdź tak do tej sprawy a może się okazać że Twój facet jest zależny od niego i musi czasem udawać przy nim a tak naprawdę ma dobre intencje i nie chce by ten kuzyn wiedział za wiele.

Gość prawdziwa cenka
pluszaty to ja parwdziwa cenka tamten czarny to podszyw sie zaczernil nie sluchaj go bo cie wkreca nie widzisz...???

hahahaha zal mi cie naprawde swoja droga umieszczajac tu swoj problem nie myslalam ze ludzie sa tacy wredni ale nie rzycze ci zeby spotkalo cie to co mnie

pluszaty no moze i jest w tym troche racji... ale jesli chodzi o dziecko to chyba to byla wazna sprawa wiec dlaczego nie wyprosil go ??

Gość prawdziwa cenka
to nie jest koncert zyczen podszywie i nie ciesz tak ryjca i nie probuj wkrecac innych ze to ty zalozylas topik bo to klamstwo perfidne jest i sama jestes wredna idz juz spac sobie

Gość prawdziwa cenka
pluszaty kuzyn mnie wyzywa i sklada mi propozycje niemoralne a moj facet ma to w dupie i oglada sie za babami na ulicy i chodzi z kuzyne do agencji i do klubu go go