Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Lubicie domowe hamburgery? Z czym robicie?

Polecane posty

Ja właśnie szamam takiego ubogiego buła, kotlecik, ser, kapusta pekińska, ogórek zielony, cebula i sosy - biedny ale dobry ;) Wrapa bym sobie zjadła teraz mmmm ale brak tych naleśników :(

Gość efdefde
bardzo cię proszę nie rób mi smaka!!!

Gość coconutt1
dobrze :) inaczej heh jadłam daawno temu

Gość coconutt1
oczywiście domowej roboty był hamburger, ale za dużo w nim nie było chyba kotlet bułka, keczup i jakaś surówka, jadłam u koleżanki która była na diecie :P

Gość kubusiamisia
to coś z mcdonaldu nie powinno się nazywać hamburgerem :O ja zawsze lubiłam te z normalnej knajpy z dużą bułą, grubym kotletem , dużo sosu iii... surówki z czerwonej kapusty :D mniamm

Gość kamecha na logaucie
wpierdoliłaś już ? :O po chuja się pytasz jak nie odpisujesz we własnym temacie :O

Eeee ja nie lubię hamburgerów w barach - zawsze mi się rozpadają. Na mieście wybieram knysze/pite/tortille. Teraz bym sobie takiego wrapa zjadła z masą warzyw łącznie z kukurydzą - zawijam w kopertę to można zjeść bez zbierania później z podłogi ;) Selgros ma tanie i dobre naleśniki :) A do Mc też lubię wstąpić :P

Gość kamecha na logaucie
na noc ? i dupa rośnie :O

Gość kamecha na logaucie
i potrafisz tak zasnąć z pełnym bebzunem ?

Gość jrjrtjt
Kiedyś mama i ja robiłyśmy takie pyszne: z kotletów mielonych z mięsa indyczego, sera typu feta i pomidora. Pychota! Niestety mi - na tzw "swoim" -już trochę inaczej wychodzą takie kotlety i to już nie to samo.

A kto mówi że ja idę już spać? Ale jakbym nawet szła to tak - mogę tak zasnąć. Zresztą taki hamburger to dla mnie nic :P Ogólnie to jestem po budyniu i to miała być moja kolacja ale naszła mnie chętka na mięsko i tą kapustkę ;) Teraz dopycham się Ritter Sport mini i mam nadzieje że mi styknie bo nie mam więcej pomysłów :P Z serem feta wow szczerze nigdy bym na to nie wpadła. Ja kotlety sama robię tylko w okresie letnim na grillu, tak w domu to mi się nie chce i korzystam z gotowców

Gość kaczorowska14

ja jednak wolę z restauracji, zwłaszcza Wild West 93 😉 mi samej nigdy nie wyszły takie dobre burgery