Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarecki333r

mam pustą dziewczynę?:(jaki kompromis

Polecane posty

Gość jarecki333r

zawsze mamy problem z wakacjami ona nie chce slyszec o zwiedzaniu Paryza czy Rzymu.kocha wyspy...Tylko Grecja i Grecja bo tam woda itd...Tam gdzie nie ma plazy i wody to nie wakacje.Nie zamierza zwiedzac paryza it bo ja to jak twierdzi "nie jara":O:O

Gość e tam zaraz pusta
macie po prostu inne preferencje wakacyjne. Albo sie z nia umow ze raz jedziecie tam gdzie ty chcesz a nastepnym razem tam gdzie ona, albo odwrotnie, albo poglowkoj i znajdz miejsce kompromisowe. Np Barcelona. Zabytkow i ciekawych rzeczy do zobaczenia masa, a i plaze sa. Tylko ze bedziesz musial jej wmowic ze Hiszpania to taka wyspa....Albo prawie wyspa. Mozesz zawsze zrobic montaz. Polwysep Iberyjski daloby rade odciac od kontynentu jak sie postarasz. Pokaz jej to i bedzie ok.

Gość e tam zaraz pusta
mozecie tez wybrac sie na Krete. Zabytki - sa, plaze- sa, wyspa-jest. Kompromis doskonaly.....

Gość e tam zaraz pusta
No i Kreta jest grecka.....kurde, ale ja madra jestem :)

Gość jarecki333r
do Krakowa też nie pojedzie bo tam smok i w ogóle. Na krecie boi sie kretów, nie lubi po prostu zwierzat. Raz była w częstochowie i potem ja kolana bolały ehh.. te baby :(

Gość jarecki333r
ja np wole wyspy karaibskie, ale ta moja blondyna to tylko kanary i kanary :o

Gość tretetetetetet
to zabierz mnie, ja z chęcią zwiedze Paryż, od dziecka marze by wybrac sie do Francji, zamki nad Loarą, winnice, winorośla i te klimaty...ale wszedzie moge pojechac, morze takze kocham ale nie lezenie na sloncu, tylko spacery, nie lubie tylko upałów, najlepiej temperatura 20 kilka stopni 30 to max, chetnie pojechalabym do Portugalii - ocean, to cos wspanialego. W Grecji bylam w zeszlym roku i drugi raz nie polecialabym do Tolo - czulam sie jak we Władysławowie, mnóstwo turystow, duzo polaków, brud, na plaży papierosy no i ten upał, ponad 30 stopni, nie mialam czym oddychac - ogolnie porazka. Moze to kwestia pory wyjazdu, bo ja preferuje odpoczywanie poprzez spacerowanie a nie lezenie na sloncu, wiec trzeba wybrac inna pore roku w dodatku nienawidze turystow, lubie sama chodzic po plazy a nie dupa przy dupie.

Gość xcxcxcx
cxcxcx