Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geometria statystyczna

Jak przestać tak cholernie tęsknić? Nie mogę normalnie w pracy siedzieć.

Polecane posty

Jutro mój Narzeczony wraca,a ja nie potrafię sie na czymkolwiek skupić,serce mi mocniej bije i siedzę z nerwem,jak zamroczona. Jak nie dać sie zwariować?

Gość lillla mijja
skoro wraca to zajefajnie co? ech...super,dlaczego nie weźmiesz wolnego ,proste

No,generalnie super, z tym,ze do jutra jeszcze trochę czasu,a mi dziś od rana szajba odbija! Jak wezme wolne,to będę siedziałą i rozmyślała,jak głupia w domu..

Gość micciciccic
Upij się, zaśniesz, wieczorem wstaniesz z bólem głowy który będzie skutecznie blokował myślenie i tęsknotę;)

Gość mają na to 3 miesiące
ale masz problem, przecież wraca jutro :O

hahahha. Micicic-generalnie mogę to zrobić :) Tak,jutro wraca,ale w ostatnim czasie,przyjechał na 2 dni i znowu pojechał. W tym czasie zdążyliśmy się pokłócić. Bardzo nam na sobie zalezy i z tego te sprzeczki... :( Na koniec dnia przed jego teraźniejszym wyjazdem wyciągnęłam dłoń do zgody,ale ile my sie sobą nacieszyliśmy... Kurde,no nie mogę się przybrać do pracy.

i następny przypadek zwichrowanej panny której jedynym sensem i istotą życia jest facet :) Trochę to żałosne że kobieta nie ma własnego życia zainteresowań i braku pomysłu na życie

Gość aqswedfhjko
dlatego koebity rtzadko kiedy osuagaja sukces w polityce i swiat taki popierdolony bo jej hormony to calys swiat oej poradzisz sobie bez faceta kilka dni no nie on na pewno nie mysli o niczym tylko tym malym http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

Gość od poniedziałku
może zamiast tęsknić to przygotuj coś milego na jego przyjazd :-) żeby powrót do ciebie kojarzył mu się z przyjemnością a nie ciągłymi kłótniami

Tak,tak. Jutrzejszy wieczór mamy zaplanowany :) Także tym się cieszę. Zawsze było tak,ze zajmowałam sobie jakoś czas. A to koleżanka,a to spacer i zakupy,ale dzisiaj to kompletnie mi odbiło.

. A to koleżanka,a to spacer i zakupy' szacun za pasje :)

hi hi ,znam ten ból ;-) ale jeśli dzisiaj już nie wytrzymujesz to współczuje jutrzejszego dnia bo będzie się ciągnął do wieczorka .....:-p