Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMMMMMM HMMMM

Czy wysłać Jej wirtualnego kwiatka na 8 marca

Polecane posty

Gość HMMMMMM HMMMM

Mam pytanie głównie do Pań jak byście reagowały gdy ktoś kogo nie znacie, wysyłał Wam kwiatki, życzenia świąteczne itp - wkurzało by Was to, wkurwia... ło, a może by było Wam miło, ze ktoś o Was myśli Jest taka dziewczyna, tak naprawde się nie znamy, chciałem Ją kiedyś poznać to było 2 lata temu...., strasznie głupio to rozegrałem :( :( i nic z tego nie wyszło, Ona się przestraszyła Ona wie, że bardzo mi się podoba i chyba Ja to przeraża :(, i ma to tak naprawde gdzieś - z tego co wiem do facetów jest nastawiona dość negatywnie, wieczna singielka, taka troche chyba nieśmiała Mieszkam daleko, nie widziałem Jej już od dawna, na święta wysyłam Jej (prawie) zawsze życzenia - Ona nigdy nie odpisała, brak jakichkoliwk reakcji Jak myślcie wysłać Jej jutro kwitka ;) :(

Gość mają na to 3 miesiące
wysłać nie zaszkodzi :)

Gość no ile ileeeee
o ja pierdole- wez juz sie nie pozniej wiecej. daj sobie spokoj koles. IDIOTYCZNY POMYSL!!!!!!!

Gość MartInkaaaaaa
Skoro ani razu Ci nie odp.na Twoje zyczenia swiateczne to logiczne,ze nie chce miec z Toba nic do czynienia!Najgorsze to byc nattretem:/Juz masz u niej na bank wielkiego minusa!:P

Gość dziwnyJestTenSwiat85
Wirtualny kwiatek? :) Wyślij, nie zaszkodzi. Nic nie stracisz... Jak już przestraszyłeś, to i tak ciężko będzie nadrobić. Jeśli nie spróbujesz, to całe zycie będziesz myślał o tym dlaczego tego nie zrobiłeś... Ale moim zdaniem małe szanse. Mimo tego powodzenia!

Gość ja jestem wieczną singielką
i bym się ucieszyła, ona może wcale nie ma cię gdzieś tylko może problemy jakieś, wiem coś o tym

Gość Kto by pomyślał, że
napisz coś więcej o tym. Dlaczego uważasz, że ją wystraszyłeś? Może pomożemy ci dojść do tego, dlaczego nie udało ci się jej zdobyć.:)

Gość HMMMMMM HMMMM
wiem ze marne szanse, ja się już przestałem łudzić Tak naprawde nie wiem dlaczego się tak przestraszyła :( dla mnie Jej zachowania były niepojęte, I tak naprawde nie wiem, czy to co do Niej wysyłałem to do Niej dotarło :( czyli nie wysyłać - OK :-O

Gość Kto by pomyślał, że
p.s. tylko babochłop nie cieszy się z kwiatka, nawet virtualnego :)

Gość Kto by pomyślał, że
a masz nr telefonu, czy tylko kontakt mailowy? bo jesli mailowy, gg, to tak naprawdę nie wiesz czy ona w ogóle tam wchodzi.

Gość MartInkaaaaaa
W ogole to skad pomysl,ze ona jest(byla) wieczna singielka? W koncu nie znasz jej....

Gość HMMMMMM HMMMM
znalazłem Ją tylko na NK i Fb

Gość HMMMMMM HMMMM
wiem, że jest sama od bardzo dawna

Gość wysłać,bo to jest zawsze
miłe dla kobiety,że ktoś o niej myśli

Gość MartInkaaaaaa
Skoro znalazles ja na NK i FB to pewnie tam wysylales jej zyczenia,tak? Mnie sie wydaje,ze ona nie jest Toba zainteresowana.Mieszkacie w innych miastach i moze juz kogos ma?:P Poza tym...czym ja wystaszyles 2 lata temu?:)

Gość HMMMMMM HMMMM
też tak myślałem kiedyś, że może kogoś ma i dlatego tak się zachowywała.... ale przez te 2 lata dość dużo się o Niej dowiedziałem i wiem, że cały czas jest sama co źle zrobiłem - zabujałem się od pierwszego wejrzenia, dosłownie, i powiedziałem Jej to wiec się domyśl jak mogło to na Nią podziałać Tak mieszkam teraz daleko PS... nie jestem jakiś taki straszny, nie dała mi nigdy żadnej szansy

Gość rowenadena
wlasnie, czym ja wystraszyles?

Gość MartInkaaaaaa
"co źle zrobiłem - zabujałem się od pierwszego wejrzenia, dosłownie, i powiedziałem Jej to wiec się domyśl jak mogło to na Nią podziałać " Kolego, przeciez czymś takim NIE mozna kogos wystraszyc! Co innego jak bys jej powiedzial,ze chcesz wziasc z nia slub tuz na 1wszym badz drugim spotkaniu;) Wydaje mi sie,ze chodzi o cos innego ale o co to nie wiem

Gość HMMMMMM HMMMM
no to o co - widocznie jestem brzydal :(

Gość Franka Maj
ja bym się wystraszyła takim wyznaniem po krótkiej znajomości:)

Gość MartInkaaaaaa
Hmm....to od tego czasu jak ja wystarszyles ,tzn.Ty tak twierdzisz, to rozmwialiscie ze soba?Pisaliscie ze soba? Mowie Ci a raczej Ci pisze...laska nie jest Toba zainteresowana i nie wiem czy jestes brzydal czy nie!

Gość MartInkaaaaaa
hehehe to,ze jej powiedzial,ze sie w niej bujnal to nic takiego strasznego!:) Niech sie cieszy laska,ze ma powodzenie;)