Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kowboj

Miss Kafe

Polecane posty

prezes nam uciekł:D no gra wydaje się świetna... chyba też się skusze :)

dobrze jak się skusisz to złap mnie pisząc mi z gry priva. Mój nik: bella Rosa w razie co pomogę na początku ;)

co do opłat i smsów... teoretycznie są PP ( punkty Premium). Są one potrzebne do tego, aby przechodzić do innych krain bądź odmłodzić postać ( w przeciwnym razie się "umiera" i zaczyna od początku). Jednak większość graczy kupuje te PP za talary ( czyli pieniądze zarobione w grze). Takie pp za talary kupujesz od osoby, która kupuje je za złotówki i tak to się wszyhstko kręci ;) na PP za talarki jest łatwo zapracowac ;)

myślę właśnie o nazwie rycerza:D dalej pomóżcie :)

:) nazwa rycerza.... na razie możesz wwalić byle jaką bo na początku na Wyspie można zmienić. Po wypłynięciu z wyspy za zmianę nika płaci się 50PP. JESZCZE ! WAŻNA RZECZ!!!! W tej grze bardzo liczy się regulamin... a mianowicie najważniejszy jego punkt to to, że z 1 komputera może grać 1 postac!!!! TYLKO I WYŁĄCZNIE!!!!! I mam tak prośbę... jeśli zakładacie konto to czy możecie zakładać je z linku, który mam w stopce? was to nic nie kosztuje a ja bym miała bonusik :)

a nicki zbudowane z swojego imienia może być ?? nazwałabym się królowa ....:D

no ja właśnie z linku zakładam.... też tak pomyślałam ..że masz bonusa bo podali twój numer :)

dobrze a to dziękuję Ci :* Teraz tak... na wyspie ( początkowy etap gry) nie ma aż takich interakcji między graczami, bo tam chodzi o to, żeby obczaić o co chodzi w grze.... Jak założycie te postaci to pisajcie na nik Bella Rosa i ja wam powiem co robić, jak tą gre opanować itd... po wypłynięciu z wyspy jest coraz ciekawiej :D

ja tez założyłam z twojego linku;) wiec hcyba msz bonusa;)

Dzięki lala :) Bonusa dopiero będe miała jak ktoś z osób zakładających konto z tego linka kupi nPP za złotówki :D gram rok, takich osób mam ok 10 i jeszcze bonusu nie mama :F

oka dziołchy.... napiszcie mi priva na Bellę Rosę oczywiście żebym znała wasze niki... zaraz się pojawię na wyspie moją postacią pomocniczą ( coś w rodzaju mentora....) i wam objaśnię co macie czytać i jak to ogarnąć ;)

a że tak zapytam to gdzie mam kliknąć żeby do ciebie napisać .... już wszędzie szukałam:(

dobrze ja już do Ciebie napisałam :D Po lewej stronie ekranu ( po prawej masz mapkę a po lewej funkcje itd) masz taki pasek ( wygląda jak od spodni. Nad nim masz takie obrazki. Piewrszy w kształcie ludzika to postać i jej parametry a druga ( kopertka to privy)

ucze sie jako parobek, ale nie bardzo wiem co mam tam robic...

hihihihi lalu podaj mi swój nikm :D zaraz Ci priva napisze :D

o :D Pozdrawiam wszystkich, łącznie z prezesem który nie jest moim prezesem 🖐️