Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajl Mleczny.

Wypowiedzi Marcina Dubienieckego. Męża Marty Kaczyńskiej.

Polecane posty

"Każdy kto chce poważnie zająć się polityką, dąży do bycia premierem (...)nie sądzę, żeby było to coś niezwykłego i nierealnego" -> Dubieniecki chce zastąpić premiera Tuska? O L.Kaczyńskim: "To zasłużony prezydent, który spoczywa na Wawelu wśród królów, więc należy mu się pomnik przy pałacu prezydenckim" -> zasłużony? Owszem, leży wśród królów i chyba tylko z tego może być on sam dumny. "Ja mogę powiedzieć, że do tragedii smoleńskiej doszło przez tanie państwo, tanie=dziadowskie, którego chciała PO a któremu tak się sprzeciwiał Lech Kaczyński" Jarosław na premiera: "Jako jedyny ma pomysł na Polskę i nie ma drugiego tak wyrazistego polityka w kraju. Jedyną jego wadą jest to, że zawsze mówi prawdę." Chyba zaraz się rozpłaczę 😭 Czekam na komentarze :P

A sam komuch i z komuszej rodziny:o W teraz dorwał się do koryta - pewnie za 13 srebrników gotów własną matkę zdradzić, bo ideały wrzucił do rynsztoka już dawno temu:o

Gość polityka pełna jest idiotów
kwestia tylko nie łykać te psie wypociny ale myśleć i mieć własne zdanie,historia zna takich psychicznych np Hitler Stalin to nic niezwykłego....

Gość rdtfbghrtg
Dubieniecki to chlystek bez kultury, ktory probuje usdawac inteligentnego a w rzeczywistosci gdyby nie kancelaria jego tatusia i slawny tesciu bylby nikim

Gość To ja pilot wycieczek...
Za to mafie zna dobrze.. :P

A w mafii pewnie mówi ojcze.. :D

Jeszcze to: J.Kaczyński jest idealistą i mężem stanu, skupionym tylko na rozwoju państwa i jest to jedyny polityk, któremu nie można nic zarzucić" O matko :D:P

A co ma mówić? W końcu buchnął mężatkę, a teraz jeszcze siedzi w mafii, musi dobrze gadać, jak chce mieć miejsce przy korycie.

Gość vgjnjnjdnja
jak widać po waszych postach zasługujecie na to, że w Polsce jest tak jak jest :D

Gość do kaska000
Do katastrofy smolenskiej nie znalam tego typa. Na Okeciu prezentowal sie dobrze, przystojny normalny facet, ciagle przy Marcie, aczkolwiek wielkich gestow czulosci tam nie bylo. Marta zaimponowala mi nawet swoja historia, 2 mezow, 2 coreczki, obecny maz z przeciwnej partii. nawet mi sie to podobalo. Do czasu az sie pan Dubieniecki nie odezwal... :-0 zenada, wypowiada sie jak wymoczek malomiasteczkowy, ohydny skrzekliwy glosik, ton pretensjonalny i czar prysl. Ten facet w polityce nie ma szans. Przykre tez to ze wykorzystal katastrofe do wylansowania wlasnej osoby.

Gość do kaska000
wg mnie nie, to ze jest corka kaczynskich zmuszalo ja aby pojawiala sie w pewnych miejscach i na spotkaniach i tyle.