Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny koleś z ogładą

mam 197 cm, czy będzie do mnie pasować kobieta mierząca 159 cm ?

Polecane posty

Gość taki wysoki facet z takim
kurduplem wyglada poprostu śmiesznie ;) i ciagle musi sie schylac ... żeby cos powiedziec, żeby uslyszec co ona mówi, zeby pocalowac , ona drobne kroczki bo nozyny krótkie on wiadomo nogi dugie..itd ja mam 187 cm i mialem taka laske malą ,masakra byla teraz wybieram takie minimum 170 cm i jest ok, we wszystkim pasują

Gość paulettaa
Twoja kobieta bedzie musiala zakladac 10cm szpilki, zeby bylo latwiej :) Hmm a tak w ogole czmeu autorze zkaladasz taki topik? jakbys ja kochal i nei mial watpliwosci,ze to ta kobieta nie zakaladalbys takiego topiku, bylbys z nia bez wzgledu na wszystko. Takze autorze: Czy masz jakies wahania?

Gość co za głupota
Ja mam 160 cm ,a mój mąż 187cm i wcale nie wygladamy glupio.kobieta zawsze moze założyć buty na wysokim obcasie i nie ma problemu.Widziałam różne dziwne pary,gdzie np.kobieta była wyzsza ,jak sie naprawde kocha to cm nie maja znaczenia.

Gość amojjestniższy
o centymetr :D

Dużo głupawego chrzanienia w tym wątku. Fakty są takie, że w tą stronę to świetnie działa - o ile gustujesz w małych kobitkach to całkiem fajnie do dużego faceta pasuje. Znam wiele takich par, które są ze sobą od lat i wszystko jest ok. Więc się nie przejmuj.

Gość amojjestniższy
jak sie całujemy na stojaco mamy oczy w oczay nosek do noska i buuuuuuuuuuuuzi :D w szpilkach nie chodze, ale przez operacje kregoslupa, a takto w niczym wzrost nie gra roli

Gość sub of the day
a co myślicie on 192 a ona 168?????

Gość amojjestniższy
luzik

Gość sub of the day
do mnie ?:)

Gość a co myślicie on 192 a ona 168
a co myślicie on 29 a ona 10?