Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny koleś z ogładą

mam 197 cm, czy będzie do mnie pasować kobieta mierząca 159 cm ?

Polecane posty

kolega ostatnio się śmiał że wyglądamy jak koszykarz i krasnal :( ale co Wy o tym sądzicie? ja mimo to że jest spora różnica wzrostu jej nie zostawię bo to chyba prawdziwe uczucie

Gość blauska
i bedzie.... "albo podwyz sie i mów coś albo zniz sie i rób coś"

Skoro to prawdziwe uczucie to po co zastanawiasz się czy wasz wzrost do siebie pasuje.. Nie, nie pasuje. To spora różnica. Ale skoro ją kochasz to o co Ci chodzi..

Gość nowakobietka
ja mam 161, mój 192, "pasujemy" tak już 16 lat razem i mamy dwójkę ślicznych dzieci ;)

Gość nooooooooooooooooo
porażka ..... niestety

Gość nowakobietka
ja mam 161, mój 192 cm, "pasujemy" tak już do siebie 16 lat i mamy dwójkę ślicznych dzieci ;)

no jasne! przynajmniej nie grozi jej nadwyrezenie kolan :)

Gość jak bedzie wolny taniec
to bedzie sluchac burczenia w twoim brzuchu hehe bo tam bedzie miala glowe o seksie nie wspomne , pewne pozycje odpadaja niestety

o seksie nie wspomne , pewne pozycje odpadaja niestety uzyj wyobrazni i przemysl to jeszcze :)

jakie konkretnie pozycje odpadają?? a ktoś wie czy moje dzieci z ną byłyby takie wysokie jak ja czy były by średniego wzrostu z powodu, że ona jest niska

Gość paulettaa
Nie sluchaj ludzi. Idz po prostu za glosem serca. Sluchajac opinii innych mozesz stracic milosc zycia, stracic cos fajnego. Czemnu masz rzucic niska kobiete, ktora Twoim zdaniem jest ta jedyna na rzecz np wysokiej ktora moze Cie oszukiwac, z ktora nie bylbys szczesliwy ale fajnie wygladacie i podobacie sie ludziom. No daj spokoj. Kochasz ja to jaki problem. Po co masz rezygnowac ze swojego szczescia bo "komus sienie podobacie wizualnie". Oczywiscie bedzie problem z roznymi pozycjami, ale nie z wieloma, bo w wiekszosci pozycji przeciez dacie rade :)

Gość paulettaa
Z tego co widze mimo wzrostu mamy bedziecie mieli wysokie dzieci :). Takie w sam raz

Gość ożesz qrwa....
mam 197 cm, czy będzie do mnie pasować kobieta 159 cm. Przymierzyłeś? Nie czytałeś, że jest rozciagliwa?

Gość ożesz qrwa....
"Nie sluchaj ludzi. Idz po prostu za glosem serca" - nie słuchaj GŁOSÓW!!!! Przymierz!!!!

Gość nowakobietka
co Wy za bzdury piszecie !!! niektóre pozycje,orientacjyny wzrost dziecka ???? normalny koleś z ogładą to Ci powiem z doświadczenia, że wszystko można ;), a dzieci odziedziczyły wzrost po tatusiu ;) z nas też się na początku podśmiewali znajomi, nawet mój ojciec - i jakoś nic mnie to nie ruszało !!! widać gust miałam po babci, która przy wzroscie 148 cm miała męża 180 cm i jakoś przez 55 lat razem nie przeszkadzało to im, a przy tym mieli 6 dorodnych synów ;)

Gość ożesz qrwa....
"Sluchajac opinii innych mozesz stracic milosc zycia" - co ma wspólnego miłość z dlugością? Może OBETNIJ????? Jak nie widzisz MOŻLIWOŚCI. Albo WALCZ. Nie ma się co pieścić. MUSI SIE ZMIEŚCIĆ!

Gość ożesz qrwa....
"Oczywiscie bedzie problem z roznymi pozycjami" - HA, HA HAAAAAAAAAAAA!!!!!

Gość ożesz qrwa....
"paulettaa" - jakie pozycje są problemem, jeżeli facet ma (skąd wiesz ile ma tam gdzie TRZEBA?) ileś centrymetrów tam, gdzie to nie na ŻADNEGO znaczenia?

Gość ożesz qrwa....
"normalny koleś z ogładą" - może ty i masz ogładę (co to jest?), ale NORMALNY to nie jesteś.

Gość znam gościa....
który ma instrunencik o długości 13 centymetrów. Ja ważę 120kg. Trochę przesadziłam z tą tuszą. I on ma PROBLEM, żeby do mnie dotrzeć. Jaki problem ma autor?

O kurcze to spora różnica wzrostu:). Mój facet też jest wysoki bo ma 196 cm a ja 174, i myślałam że to jest spora różnica. Ale jak widać, my prawie normalnie wyglądamy ze sobą ;-)...

nie chodzi o problem z sexem, raczej o codzienne życie przy sporej róznicy wzrostu

muszle klozetowa bedziecie miec tej samej wielkosci, wiec w czym problem? :)

Gość masz odpowiedz na pozycje
ot chocby pierwsza z brzegu czyli klasyczna żeby dopasowac sie narzadami , facet bedzie mial glowe o wiele wyżej niz glowa partnerki a jej glowa bedzie mu mogla wachac wlosy na klacie o ile takowe ma do reszt pozycji proponuje uzyc wyobrazni nie mówie , że sie nie da , jasne , że sie da, tylko troche jakby to rzec komicznie to wychodzi i niewygodnie rób jak tobie pasuje , a nie pytasz sie ludzi

Hahaha z muszlą klozetową może też być nie mały problem, jeżeli jest tak zamontowana jak u np mojego faceta do ściany:-P, to zapewne dość wysoko jeżeli dopasowana do jego wzrostu:-D. Problem byłby z siadaniem na nią:-P. Ja na szczęście jestem trochę wyższa od dziewczyny autora, i z siadaniem problemu nie ma :classic_cool:, tylko troszke nóżki wiszą w górze:-P:-D.

"ożesz qrwa...." - jak łatwo o PODNÓŻEK, a jak trudno PRZEDŁUŻYĆ!!!! Nawet za pomocą BMW! Ale macie PROBLEMY!!!

Gość jeszcze nie dziewica 000
ja tam nie widzę problemu, będzie mogla nosić szpilki, od razu jej przybędzie z 7 cm, i od razu wyższa będzie, czasem się widuje takie pary i nic w tym dziwnego, a przy takim dużym facecie można czuć się bezpiecznie:D, a nie przy kurduplu:P

Gość jeszcze nie dziewica 000
kurduple zawsze maja problemy:P, tu i ówdzie za mało, o rozumie nie wspomnę :P, do autora, nie przejmuj się, gadaniem, ludzie zawsze bedą gadać bo po to maja otwór gębowy, :D:D:D. ja nie jestem średniego wzrostu i chciałam bym mieć wysokiego faceta :D

Gość paulettaa
ja mam 155cm wzrostu, ale mam faceta, ktory ma 176cm, wiec jeszcze jako jeszcze tako wygladamy i problemow z seksem n ie ma zadnych. A w waszym przypadku bedzie troche wiecej kombinowania http://www.mykarmasutrabuddy.com/ tu ejst strona gdzie mozecie sprawdzic jakie pozycje sa dla was a jakie nie (w waszym przypadku karlica i mezczyzna o normalnym wzroscie, srodkowy) Tyle co do seksu, a jesli chodzi o sprawy codzienne to bedziecie mieli problem z tancem oraz z calownaiem sie na stojaco