Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 83

pomużcie

Polecane posty

Gość załamana 83

A więc tak :powiedzcie mi czy facet ktury pracuje na budowie może zdradzac ,czy dziewczyny leca na takich spoconych i brudnych facetów?

Gość załamana 83
czy nie ma tu nikogo kto mógłby mi pomuc ?

Gość adddda
a co to ma za znaczenie gdzie pracuje, ja chce zdradzic to zdradzi nawet jak byłby cieciem :)

na ogoł przystojni faceci ktorzy pracuja na budowie nie sa az tacy zli szczegiolnie latem jam sa bez koszulek czasem sa nawet bardzo sexowni ;) to jest kwesta gustu czy dziewczyny na takich leca. Jezeli jestez z facetem dluzszy czas i oboje myslicie ze jestescie dla siebie stworzeni to raczej nie zdradza ;p nie masz co sie martwic jesli kocha to nie zdradza.

Gość blauska
"czy dziewczyny leca na takich spoconych i brudnych facetów?" nie oO nie lecą :/

Gość załamana 83
Dziekuje za odpowiedz :) ale mam taki problem że mąż zawsze był normalny nie było zadnych oznak ze mugł by cos zrobic złego ale pare tygodni temu zaczął się codziennie kąpac a zazwyczaj tego nie robi tak często fakt ze az wstyd sie przyznac ale kąpał sie ale majtki zmieniał co trzy lub cztery dni , nie mył zębów w tym czasie i chodził codziennie w tych samych ciuchach i nie odzywał się do mnie pare dni ale to moze dlatego ze go cały czas osądzałam o to ze zdradza i moze miał dość niewiem co o tym myslec ale powiedzcie mi czy jest możliwe ze mnie zdradził w tym czasie?

Do kury nędzy! To, że jesteś załamana, to nie oznacza, że z języka polskiego zniknęła listerka "Ó"!!! Znasz taką?!?! Masz męża, więc zapewne wyszłaś już z podstawówki. Nie głupio Ci walić takie babole? Oo

Mozliwe ze cie zdradzil ale mozna tak szybko oceniac jesli sie nie ma pewnosci. Moze ktos mu w pracy zwroicil uwage dlatego teraz tak zwraca uwage na higiene a powodem jego zachowania moze byc to ze naszkoczylas na niego ze cie zdradaza nie majac pewnosci. Sproboj z nim spokojnie porozmawiac jak to nic nie da to czekaj az sam ci powie co jest jego zachowania przyczyna.

Gość załamana 83
dzięki za takie odpowiedzi czemu na tych forach znajda się zawsze tacy którzy musza po tobie jechac. Jesli jesteś tak wrażliwa na pisownie to nie musisz czytac sa inne osoby które potrafia pomuc .

Gość tez tak mam i co
kurwa co za analfabetka i rozjebana laska fuj maz ktory sie nie myje i ty bez szkoly, dobraliscie sie:D

Gość załamana 83
Dziekuje Q TysiiaQ że prubujesz mi pomuc :0ale o to chodzi ze on tylko to robił przez tydzien teraz jest spowrotem tak jak było i niewiem czy jest mozliwość zeby mnie zdradził w tak krutkim czasie ale jestem strasznie zazdrosna o męża i rużności mi do głowy przychodzą

Gość też jestem zazdrosna
myśle ze facet który zdradza to napewno bardziej dba o siebie .Przede wszystkim tydzien to za krótko żeby miec jakikolwiek romans.

Gość załamana 83
Niewiem juz co mam o tym myśleć niewiem czy to moja zazdrość jest taka wybujała ? bo niby jest dobrym ojcem i mężem ale jakos nie moge nabrać zaufania do niego wszystko co robi to mi sie wydaje podejrzane :(

Gość óóóóóóóóó uuuuuuuu
masakra jak Ty piszesz, zazwyczaj cicho siedze, bo każdemu może się zdarzyć ale w najprostszych słowach walić takie ortografy :( :( kobieto zrób sobie kurs ortografiii bo tego czytać się nie da

Gość załamana 83
A czy wy tutaj tylko potraficie wszystkim dowalać ja jakoś nie patrze w tej chwili na ortografie bo to jest najmiej ważne.

Gość umyjzeby
taa, zwłaszcza reszta tynku na włosach pobudza erotycznie...

Gość tuti ta
Ale dlaczego myślisz ze cie zdradza ,przecież w twoim opisie ewidentnie widać ze to jest niemożliwe:) Przecież osoba zdradzajaca dba o siebie i to widać gołym okiem