Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci uczcie się

50 błędów które mężczyźni popełniają podczas seksu

Polecane posty

Gość Koalicjant z Miami
IMO ulżyłeś sobie nieudaczniku? Do kobiety trzeba umieć się zabrać, ale skąd ty możesz to wiedzieć prawiczku :P

Ja mysle ze poprstu nie trafilyscie ejszcze na tego co sie zna na rzeczy:)

imo mózg Ci ropieje,idz sie wytrzep i wroc ze suchym mozgiem.

Gość kratka:)
A ja bym chciała, żeby IMO sobie ze mną ulżył. Obserwuje go od dłuzszego czasu i stwierdzam, że ma facet poczucie humoru :)

Gość Tezz
faceci uczcie się.. zgadzam się z tobą w 100% kiedys bylem kobietą haha, ale reszty blędów do 50 nie znam....pisz bo moze nieswiadomie popelniam.

Gość IMO13696
Wchodze po paru godzinach, patrzę, a tu całe zgromadzenie Internetowych Rycerzy Okrągłego Stołu z Kałbojem na czele! A, Alicja jak usychała w swojej wieży, tak dalej usycha...

1. Idą prosto do intymnych miejsc Musisz być bardziej wrażliwy, aż do momentu, gdy kobieta jest bardziej gotowa.... Bardziej gotowa? Bardziej niż kiedy? Ok olać to :D Zasadniczo jakaś smętna cipa to pisała... Jeśli kobieta to jest namacalnym dowodem na to że kobieta intuicyjne umie zaspokoić kobietę... Jeśli facet to znak że powinien przestać teoretyzować i poszukać sobie baby. No chyba że próbuje zmniejszyć szanse konkurencji :) Są kobiety które na pierwszy punkt zareagują kopnięciem faceta w dupę bo po prostu je nudzą jakieś pierdoły jak wrażliwość :D Potem już jest tylko gorzej z tym poradnikiem ;) Zasadniczo osoba to pisząca musi być nieziemsko nudna w łóżku ;)

Gość vel Roxi :))))%
to moze spróbuję ci wyjaśnić. chodzi o to,że za nim wsadzisz jej łapy w majtki powinieneś ją trochę popieścić w różne miejsca.naprawdę nie jest przyjemne gdy facet wkłada od razu łapy i miesza w muszelce.

Gość liczyć nie umiesz...
podałaś 24... to nawet nie połowa z 50... skąd to wklejasz? z cosmopolitan? Bravo Girl? 1. gra wstępna jest dla świeżaków seksu. 2. całowanie owszem, z rodziną i papieżem. z kochankiem ostre rżnięcie z zaskoczenia 3. bzdura. że niby walimy sobie konia przez papier ścierny? 4. głaszcze się psy. pieści się koty. Kobietę na start z 3/4 siły z otwartej w pysk i jazda anal 5. piersi - ich wrażliwość i kształt 6. jak ktoś Cię gryzie w uszy, to dziwnych sobie facetów szukasz... nigdy nie słyszałem o tym 7. pfff w podstawówce, gimnazjum i liceum - może 8. ja się golę do pracy a nie do seksu. a Ty się golisz przed stosunkiem? szorstka cipa z odrostami nie jest niczym lepszym niż odrastający zarost u faceta... a kilkudniowy jest już miękki... 9. jak sobie znajdujesz niehigienicznych partnerów to nie wina narodu męskiego tylko Twoja 10. ten punkt to bezsensowna parafraza wcześniejszych... nędzny krok w rozbudowaniu ilości punktów, których i tak zamiast 50 jest 24 w Twoim wykonaniu 11. Powtórzenie punktu 1. żałosne 12. ten punkt dotyczy głównie dziwek. 13. Idą wprost do łechtaczki podczas seksu oralnego lub masturbacji Powtórzenie (kolejne punktu pierwszego (żaosne x2)... wytłumacz mi co według Ciebie znaczy masturbacja, albo z jakimi facetami się spotykasz, że idą przy masturbacji od razu do łechtaczki???!?!??!?!?!? 14. Co do jasnej cholery wogóle znaczy ten punkt? facet wychodzi kiedy kobieta osiąga punkt? kurwa, o czym Ty piszesz? 15. Rozbieranie jedną ręką biustonosza bez patrzenia to nie sztuka... natomiast sprawne rozebranie nie powinno mieć miejsca, bo porządna kobieta wie kiedy zbliża się seks i rozbiera się sama na czas, tak żeby jej Pan mógł przystąpić do rzeczy bez pierdolenia. 16. "nie ma nic bardziej komicznego niż facet w skarpetkach" to jest typowy tekst z cosmo, poza tym, że mit, od którego właśnie nie ma nic bardzioej komicznego. nie byłoby Ci tak do śmiechu, gdybyś miała prawdziwego faceta, nie miałabyś czasu zczaić w co jest czy nie jest ubrany, jakby Cię rżnął porządnie 17. jak we wcześniejszym punkcie - depilowanie to taka uydręka, ale facet ma mieć mordę ogoloną? i po co? żeby gładką skórą mógł dokładnie czuć smaganie krzakiem po ryju? porządna kobieta goli się co dzień więc nie ma mowy o papierze ściernym między niogami. 18. powtórzenie punktu 1. po raz trzeci (żałosne x 3) 19. pfff... bzdura. to facet decyduje kiedy odbywa się penetracja... kobieta zawsze ma cipkę, to on decyduje twardością swojego penisa, czy jest gotowy na seks czy nie. jak kobieta nie jest gotowa na penetrację, to nie rozpoczyna żadnej aktywności erotycznej. wóz albo przewóz. co to ma być... 20. prawiczki - tak. reszta - nie. 21. przyjemność dla niejk płynie z satysfakcji Pana. wolny początek jest dobry dla szachisty. 22. obiekcje przed seksem ana;nym świadczą o braku akceptacji własnego ciała i braku oddania swojemu mężczyźnie 23. zerwaniem szyjki macicy? czy to wogóle jest prawdziwe zdarzenie? jak chceswz urodzić 3 kilogramowe dziecko, jak nie jesteś w stanie bez obrtywania macicy przyjąć 20cm penisa??????!?!?!?!?!?!? 24. ponowne powtórzeni już wymienionego punktu.... ding ding ding ding ding!!!! BRAWO !!!! ŻAŁOSNE x 100!!!!

sory ponąłem pkt 5: piersi - ich wrażliwość i kształt sugerują potencjał w wiązaniu i biciu... poza karmieniem do tego one są...

Gość ----------------..............
naprawdę nie jest przyjemne gdy facet wkłada od razu łapy i miesza w muszelce. ____________________________________________________ dla Ciebie może nie, ale dla mnie tak takie generalizowanie to kompletny idiotyzm poza tym co to jest muszelka? to się tzipa nazywa :o

dokładnie... muszelkę to się do ucha przytyka jak się za morzem stęskni... cipa jest od ostrego rżnięcia... zbiornik na nasienie.

Gość nie umiem liczyć
zbiornik na Twojego malego kutasa :D

dużego czy małego - nadal zbiornik ;) dobrze że się rozumiemy. cipka to najlepszy masturbator dla faceta... przyjemny w doznaniach, automatycznie nawilżany i ogrzewany... i jeszcze w dodatku ma skurcze, których póki co nie można sztucznie podrobić... a przy odpowiednich ćwiczeniach to i całą dłoń ogrzeje, z nadgarstkiem włącznie...

Gość bunga bunga bunga bunga
Jesli masz ponizej 20 cm nie gadam z Toba

czyli gadamy dalej;)

Gość bunga bunga bunga bunga
Tak? tylko o czym?

Gość juh
czytalem te punkty chyba ze dwa lata temu, wiec jak ktos je teraz wrzuca to aby podunąc wam temat

tylko o czym? trzeba być niezwykle dennym rozmówcą, żeby 1) wykluczać innych z dyskusji na podstawie rozmiaru penisa 2) wytyczać warunki rozmowy a później nie mieć o czym rozmawiać... żal dupe ściska, weź lepiej ze swoimi 20cm+ kolegami jakąś orgię zorganizuj zamiast zaśmiecać temat...

jak to mówią idiotów nie sieją, sami wyrastają...

Gość agata bez krawata
Czy Autorka/Autor topiku mógłby mi wyjaśnić, czym się różni zgoda słowna od werbalnej???

Gość ANAL izator
tak tak zapomniałyście dodać, że to zależy od konstelacji gwiazd, od kierunku wiatru, od tego co się stało w na współnej czy od tego co akurat 2 tygodnie temu widziały za szybą sklepu - od takich rzeczy nastawienie kobiety podczas sexu. Często kobieta sama nie wie co jest dla nieh dobre... Jednak z mojego doświadczenia wiem jedno, każda lubi głębokie szybkie równomierne za przeproszniem walenia... po 10 minutach każda dochodziła, nie wazne czy wylizana czy nie.

Gość ale co nie którzy są denni
przecież te wszystkie punkty nie dotyczą jednej kobiety.jedna lubi to a druga co innego.

Gość zdfas
up

Gość sexiano
zgadzam sie z wiekszoscia punktow, faceci zapominaja o naszych potrzebach w lozku, skoncentrowani sa na sobie a oczekuja ze bedziemy im dziekowac za wspanialy sex. A kilka wpisowiczow chyba zapomnialo sie , bo zamiast komentowac teks to przkomazaja sie o Alicje....

Gość Wykop roku
Gratulacje za wykop roku! I kompletna bzdura zresztą. Weźmy taki punkt: "3. Zbyt brutalnie dotykają ich stref erogennych Mężczyźni lubią mocniejsze dotykanie niż kobiety, szczególnie tyczy to się ich penisów. Tak, więc jeżeli dotykach jej łechtaczki z taką siła, jaką Ty lubisz, gdy się masturbujesz, ona najprawdopodobniej będzie wrzeszczała z bólu - później wyrzuci Cię z łóżka." Gdyby moja kobieta mieściła mojego fiuta tak mocno jak ona chce, żebym ja jej robił to chybabym ją zabił w odruchu samoobrony. Zdecydowana większość kobiet nie lubi zbytniej delikatności w tych sprawach. "12. Rzucają prezerwatywy na ziemię Czy muszę mówić, dlaczego to nie jest najpopularniejszy ruch w trakcie lub po seksie? Złóż prezerwatywę schludnie w tkaninę lub chusteczkę, wrzuć do kosza, nie toalety, bo w tym drugim przypadku zapewne popływa tam przez pewien czas jako niekoniecznie zamierzony "przypominacz" Waszego zbliżenia." Gówno przez bibułkę? "16. Rozbierają się nieelegancko - zdejmują skarpety po bieliźnie" Ja piredolę! Jakie faux pas! Żeby nie mieć na tyle taktu! "17. Oczekują, by kobiety depilowały się dla nich" Nie oczekuję, same się skubią, czasem zupełnie nie wiem po co. "18. Wkładają palce do jej pochwy nim jest gotowa i skłonna" Myślałem, że palce wkłada się po to, żeby była gotowa i skłonna. "20. Stukają dookoła pochwy penisem, nie mogąc znaleźć miejsca, w które mają wejść" Teraz dopiero się zaorientowałem, że to poradnik dla dzieci i młodzieży...

Gość a ja tam przeczytałem
...i się zgadzam z tą instrukcją. A jestem facetem. Jakoś tak zawsze wolałem traktować Kobiety z szacunkiem. Nie zależało mi na takich, które wspomnianego szacunku nie wymagały. Zatem - uprzedzając reakcję "maczów" - powiem tak: po mojemu instrukcja jest dobra, przy czym faktycznie, obowiązuje dla pewnej klasy Kobiet. Reszta jest kwestią gustu. Wybór klasy kobiet, którą jest się zainteresowanym również. Podobnie jak wybór klasy, w której dana kobieta chce być klasyfikowana.

Gość wyroki boże
'22. obiekcje przed seksem ana;nym świadczą o braku akceptacji własnego ciała i braku oddania swojemu mężczyźnie' że niby co? :D jakich to ciekawych rzeczy o sobie można się czasem dowiedzieć na kafe :D