Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość davidvija

do kobiet jak uważacie?

Polecane posty

Gość davidvija

Ponad 2 lata temu była tak dziewczyna bardzo ładna. Często przychodziła na boisko. Patrzyła się i uśmiechała się nawet do mnie.Tylko ,że miała chłopaka;/ Pochwaliła się kumplowi ,że się jej podobam. To w szkole jej dokuczali. Nigdy ze sobą nie gadaliśmy. Mimo ,że minęły 2 lata od tego momentu, zawszę się na mnie patrzy. Prowokuje do tego do kontaktu wzrokowego 1 zaczyna patrzyć ,i zawsze to ja 1 opuszczam wzrok, ale jak się mijamy przechodzimy koło siebie, to tak jak by się bała kontaktu wzrokowego. Nie wiem czy ona coś do mnie czuję ,ale ja do niej tak. I wczoraj na imprezie trochę popiliśmy%%% i kumpel do mnie z tekstem, że ona nigdy nie będzie ze mną, że dziewczyny są poje... ze nie wiedzą czego chcą. Mówił że była taka jedna dziewczyna ,że mówiła mu ze jest zaje...sty, chodziła z nami do klasy. Tylko ,że jej podobał się i tak inny,ona go mogła co najwyżej lubić. Nie wiem co mam o tym myśleć o tym co mi powiedział, powiedział ze za dużo czasu minęło... zabolało mnie to.. potem go zacząłem faczyć i mnie przeprosił i podał rękę... nie rozumiem go, w wakacje też mi mówił ze już za późno jest. a potem w szkole mówił mojej koleżance ze ta dziewczyna się we mnie kocha... 17 lat ;]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować