Gość davidvija Napisano Marzec 7, 2011 Ponad 2 lata temu była tak dziewczyna bardzo ładna. Często przychodziła na boisko. Patrzyła się i uśmiechała się nawet do mnie.Tylko ,że miała chłopaka;/ Pochwaliła się kumplowi ,że się jej podobam. To w szkole jej dokuczali. Nigdy ze sobą nie gadaliśmy. Mimo ,że minęły 2 lata od tego momentu, zawszę się na mnie patrzy. Prowokuje do tego do kontaktu wzrokowego 1 zaczyna patrzyć ,i zawsze to ja 1 opuszczam wzrok, ale jak się mijamy przechodzimy koło siebie, to tak jak by się bała kontaktu wzrokowego. Nie wiem czy ona coś do mnie czuję ,ale ja do niej tak. I wczoraj na imprezie trochę popiliśmy%%% i kumpel do mnie z tekstem, że ona nigdy nie będzie ze mną, że dziewczyny są poje... ze nie wiedzą czego chcą. Mówił że była taka jedna dziewczyna ,że mówiła mu ze jest zaje...sty, chodziła z nami do klasy. Tylko ,że jej podobał się i tak inny,ona go mogła co najwyżej lubić. Nie wiem co mam o tym myśleć o tym co mi powiedział, powiedział ze za dużo czasu minęło... zabolało mnie to.. potem go zacząłem faczyć i mnie przeprosił i podał rękę... nie rozumiem go, w wakacje też mi mówił ze już za późno jest. a potem w szkole mówił mojej koleżance ze ta dziewczyna się we mnie kocha... 17 lat ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach