Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda20

po jakim czasie to co zjadlam przenika do pokarmu??

Polecane posty

Gość Esmeralda20

Moze to głupie i dziecinne ale marze zeby zjesc chocby mała paczuszke chipsow lub jakiegos hamburgera nie mowiac o pizzy. Nigdy za tym nie przepadałam, ale teraz jakoś naszła mnie ogromna ochota. I tu pytanie po jakim czasie po zjedzeniu czegos takiego sciagnac pokarm ktory wyleje i zeby miec pewnosc ze dziecko tego nie sciagnie z piersi??

bardzo glupie i dziecinne

Gość Esmeralda20
83- skoro niepotrafisz odpowiedziec to po co w ogole jakakolwiek wypowiedz? dziecko ma miesiac

wiesz decydownaie sie an karminie piersia oznacza zrezygnowanie z niektorych rzeczy, wiec nie radze jesc tych nie zdrowych rzeczy.

Gość autorko p
a czemu chcesz ściagac???????????????

Gość Esmeralda20
tak jak napisalam, zeby dziecko nie sciagnelo z piersi

ja zapytałam ile ma dziecko, ale tak naprawde ja jadłam wszystko. Raz mały miał kolke jak się nażarłam (sic!) ostrego kurczaka z kfc. Unikałam tylko chemii (na ile mozna unikać) - wszelkich proszków, veget itp. Ale pizze jadłam.

ale jak zjesz pizze, to nadal masz mleko, a nie pizze w piersiach:)

Gość autorko p
ja jadłam wszystko. Nie zauważyłam żeby cokolwiek szkodziło małej. zresztą tak jak napisała osoba powyżej. Karmisz mlekiem a nie tym co zjadłaś.

jeżeli zjesz to w małych porcjach to na pewno nie zaszkodzisz dziecku, a pytanie wcale nie jest głupie wiele matek ma takie dylematy,

unikać trzeba, w nadmiarze, orzechów, czekolady, cytrusów świeżych truskawek, bigosów, ale tylko w nadmiarze, po za tym wszystko koniecznie jedz, bo potem sie okaże że będziesz miałam niedobory i może sie to zakończyć dla ciebie anemią , a dla dziecka to tez nie będzie dobre