Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Kosmetyki AVON.

Polecane posty

hehe no to nie źle :D ja ogólnie mam złe doświadczenia związane z Avonem, dlatego chciałam się upewnić :) dzięki :)

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) sama możesz wybrać co chcesz dostać na start ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Właśnie też się zastanawiałam nad tym kremem do biustu :) bo jeśli cellulit jest genetyczny to mi już nic nie pomoże ;)) mnie jedynie mgiełki do ciała odpowiadają, bo na kosmetykach do twarzy się zawiodłam strasznie. Niektóre takie drogie, a tak naprawdę nic nie warte...

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem sama możesz wybrać co chcesz dostać na start Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że w AVON pracuję już dobrych kilka lat, wiem, że ważne jest wsparcie Lidera Nadrzędnego. Dlatego ode mnie masz nieograniczoną pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Bądź aktywna w minimum 2 katalogach, tj. 5/2011 i 6/2011 lub 6/2011 i 7/2011 lub 5/2011 i 7/2011. I złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Jeśli natomiast będziesz aktywna w 3 katalogach 5/2011, 6/2011, 7/2011 możesz zamówić biżuterię za 5,90! Również możesz zdobyć pędzle do makijażu w eleganckim etui. Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 Z każdą osobą pracuję indywidualnie. W Busku Zdroju 4 kwietnia (poniedziałek) odbędzie się szkolenie z wizażu (techniki makijażu) szkolenie jest płatne 90zł, po jego ukończeniu można zamówić 3 zestawy po 40zł (wartość katalogowa zestawów to w sumie 670zł) a także za 35zł można zakupić sobie duży kuferek na kosmetyki. Na zakończenie szkolenia otrzymuje się także dyplom :) chętnych do wzięcia udziału w szkoleniu proszę o kontakt. Niezależnie od okręgu i dywizji. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Aktualny katalog 6/2011: http://www.pl.avon.com/PRSuite/home_page.page Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 6,7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Bądź aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Również możesz zdobyć eleganckie pozłacane kolczyki PRIYA za 14,90! Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 6 lub 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com