Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azmmr

Odejść od męża?

Polecane posty

Gość azmmr

Mój mąż robił samochódmojemu bratu, mieli się dogadać co chce za zrobienie samochodu ale mój mąż krzyknął mu taką cenę... Nie chciał mu tyle zapłacić więc się zaczęli szarpać. Mój brat odjechał a mąż zniszczył mu samochód. I tak to się zaczęło. Mój mąż nie lubią się z moim bratem. W wakacje mój brat wybił mojemu mężowi szybę w samochodzie a ten wziął za odwet. Zaczęli się szarpać. Sprawa trafiła na policję. Mojemu mężowi grozi więzienie bo to mój brat go podał. Mój mąż jest ćpunem mimo że się wypiera. Nie jednokrotnie znajdywałam u niego fifki lub samarki po narkotykach. Jest nerwowy i codziennie mi ubliża, nawet przy dzieciach. Teściowa mnie obwinia za wszystko. Bo to moja rodzina tak go załatwiła, przez mnie ćpa, przez mnie coś sobie zrobi... Nie mogą na mnie patrzeć bo to moja rodzina. Jak chciałam odejść to mąż mi groził że się powiesi, bałam się bo raz już to zrobił. Teraz każą mi jeszcze pokłócić się z matką i napisać donos na mojego brata. Tak na prawdę tylko na moją mamę mogę liczyć. Co ja mam robić? Ja już tak dłużej rady nie daje... A najlepsze to to że teściowa z mężem mnie za to wszystko obwiniają. Teściowa to już całkiem mi psychikę zjechała.

Gość ulciajulciaa
Zwiewaj czym prędzej :O

Gość wiwiwiwiwi
Mój mąż z moim bratem również się nielubią, a raczej nienawidzą, chociaż aż do takich tękoczynów nie doszło. Wiem, że to boli, bo fajnie by było spotkac się , pogadać wspólnie a tu takie jeszcze utrudnienia. Niestety niepomoge ci, mówiąc co powinnaś zrobić ale życze Tobie powodzenia i dużo siły wewnętrznej na rozwiązanie tych problemów.