Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaa...

w czym śpicie?

Polecane posty

Gość no ja tez ...
nie lubie spac w zadnych spodniach wiec spie w trykotowych koszulkach nocnych zima z rekawem 3/4 wiosna z krotkim a przewaznie na ramiaczkach

Gość Gadatliwa..
W ukradzionych , za dużych koszulkach mojego starszego brata:P

Gość mnie sie podobala wypowiedz mi
Bo ja to kurde w nocy to chce sie wyspac a nie pieprzyc glupoty z mezam ,od tego mamy inne pory . Wspolczesny czlowiek zreszta czesto ,a bedzie coraz czesciej zasypial w plaszczu lub kurtce po 12 godzinach pracy . Rano mi przyglada sie lubemu a ja wyskakuje z wyrka ,szybki prysznic sniadanie i do pracy . Tak wyglada zycie czlowieka w dlugim zwiazku i chcacego cos osiagnac ...

Gość nasunela mi sie refleksja
a jak i kiedy podejmujecie decyzje czy na przyklad dzis bedzie seksik czy nie no i co wtedy ubrac czy zwyczajna czy seksowniejsza pizamke macie to przewidywalne czy tak na oko

Gość jedyneczka:)
też nie lubię śliskich rzeczy do spania , bo wtedy się elektryzuję i jakby mi przywiera wszystko do ciała.. nienawidzę koszul nocnych, lubię krótkie spodenki i t-shirt :) W zimę długie spodnie Czasami śpię, tak jak teraz, bluzka i majty

Gość raflezja
W piżamie bawełnianej. Zimą długie spodnie i długi rękaw, latem krótkie spodenki, szorty jakieś i krótki rękaw, lub bluzka na ramiączkach. Mam w cholerę piżam, bo bardzo lubię - różne, kolorowe, śmieszne. Jak jadę do Anglii to zawsze sobie nawiozę jakichś primarkowych piżamek, w Polsce lubię te z Oysho :)

Gość nie znacie mnie ....
ale przede wszystkim musi byc 100% bawelny.

Gość gość
A ktos z was spi w rajstopach? Bo wlasnie mi tak jest wygodnie - cieplo w stopy i lubie sliskie materialy... :-)

Gość gość
Ja tez w rajstopach :-)

Gość gość
Ja śpię w koszulce nocnej mojej żony

Gość ZmarzluchOla
Trochę to zalezy tez od pory roku, latem jakas koszulka, a zimą jak chłodniej to ciepła piżama. Sporo rzeczy mam z tego sklepu https://ekskluzywna.pl/bielizna-nocna-damska dobre polskie marki, najlepiej jak jest bawełniana ewentualnie z jakimś dodatkiem.