Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

co dawałyście do picia swoim niemowlętom? Mój ma dwa iesiące i zastanawiam sie cz dawac coś opróc wony, no herbatki i jakie?

Gość ,,,,,,,,,lkiu
koperkowa

Gość Przecież jest tyle
herbatek na rynku typu HIPP itp.Rumiankowe lub tego typu i to od pierwszego mies życia.Wystarczy podjechać do sklepu lub apteki i poczytać od jakiego wieku można dziecku podawać:)

Gość ....D....
Moja mała cyca jak ciągła to jej nic nei dawałam.... Nie chciała mi pic tych cherbatk pluła mi nimi... Jak miała 3miesiące to wodę z malinami....

a słodzicie te herbatki? Mój mały nawet wodą pluje... chc tylko cyca ale niedługo wracam do pracy i musz go jakoś do butli uczyć...

Gość gość
Herbatka koperkowa i herbatka rumiankowa oraz woda z glukozą :)

Gość anna noowa
herbatki sa niezdrowe tak naprawde. najlepiej zeby dziecko pilo wode. ale jesli sie poda herbatke za wczesnie to moze byc problem. absolutnie nie dosladzac jesli pije z butelki, no chyba, ze z kubka. moj 10 miesieczny synek pije tylko wode

Gość gość
Herbatka hipp rumiankowa jest od 1 tygodnia a np koperu włoskiego z bobovity od 1 miesiąca To są herbatki specjalne dla dzieci Po roku jakoś można dać normalną :)

Gość brym brymmm
woda z glukoza???? woda z cukrem masz na mysli???/

Gość brym brymmm
moj maz pracuje w hippie i w zyciu bym tego dziecku nie dala - ani herbatki ani nic innego

Gość gość
Woda z glukozą ( z apteki) dużo osób tak daje i jest to nawet zalecone przez położne Oczywiście nie daje sie tego dużo :)

Gość zwariowałas???
cukier to trucizna!!! Nie dosladzaj! Jak urośnie to zdązy się osłodzić ile będzie chciał/a. Ja niedosladzałam i bylo dobrze. Z herbatkami ze sklepów musisz uwazać , mój synek dostał po tym choletstwie ostrego uczulenia i mnóstwo kasy pposzło na leczenie. do wody mozesz dodać 2 krople cytryny albo slabiusieńką herbatę z odrobinką cytryny bez cukru oczywiście

ja zdaje sobie sprawę ze ukier jest niezdrowy ale co zrobic jak nic nie chce pic... wogóle przede mna wyzwanie zeby nauczyc butli hmmm... a co z tymi herbatkami nie tak? to suszone zioła są prawda? co dodaja do ich?

Gość brym brymmm
hipp to marketing. nie tylko to, co jest na opakowaniu jest w skladzie. dajcie sobie spokoj z tymi herbatkami. zrobcie juz lepiej sok z jablka

Gość zwariowałas???
to raczej suszone badziewie i tyle. Woda jest najlepsza. Dzidziuś po prostu żadnych innych smaków nie toleruje jak mamine mleko. z czasem się przyzwyczai trzeba tylko prób i czasu. Jeżeli chodzi o przestawienioe na butlę to śą najróżniejsze smoczki które powinny pomóc.

Gość milosinska pyza
szuszone ziola tak? od kiedy suszone cos sie rozpuszcza i jest w granulkach? herbatki nie sa zdrowe.

Gość anna noowa
dziecko musi sie naczyc pic wode sama, u mnie to trwalo ok 2 miesiecy, ale maly nic innego (poza mlekiem) teraz nie pije jak jest spragniony

nie uzywalam tych herbatek wiec nie wiem jak wgladaja, nie wiedzialam ze sie rozpuszczaja. A takie ziółka jak rumiaek mozna dawac? Zwyklej herbat raczej nie bo przeciez nawet dorosli jej nie powini pić a juz napewno nie duzo bo to gorsze niz kawa.