Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaprzyjaciolka2

POMOCY!!!! PRZYJAZN I PRZYJACIOLKA KTORA MA MNIE GLEBOKO GDZIES POMOCY!

Polecane posty

CO MAM ZROBIC JEZELI CZUJE SIE SAMOTNA BO MOJA PRZYJACIOLKA WIECZNIE NIE MA NA MNIE CZASU A JEZELI JUZ TO ROBI TO Z PRZYMUSU ZEBYM SIE ODWALILA. JAK JA JA O COS PYTAM, TO ONA MOWI ZE NIE MA CZASU, A JAK KTOS SIE ZAPYTA INNY O SPOTKANIE(nawet w tym samym czasie co ja, ale mi odmówiła!!!) TO JAKOS JEJ ZAWSZE PASUJE :( ONA TAK JAKBY WALCZY O WZGLEDY INNYCH, CHCIALABY ABY WSZYSCY JA LUBILI, MOJA PRZYJAZN JEJ NIE WYSTARCZA? JESTEM CHORA, ZE JESTEM O NIA TAKA ZAZDROSNA? KIEDYS TAK NIE BYLO, ALE TERAZ SIE NIE UKLADA, BO WIECZNIE NIE MA DLA MNIE CZASU, ZAWSZE INNI SA WAZNIEJSI I WYKRECA SIE GLUPIMI WYMOWKAMI ALBO KLAMSTWAMI........... POMOCY JAK JEJ OPOWIADAM O MOICH KLOPOTACH TO CZUJE ZE ONA MNIE OLEWA, ZE NIE CHCE MNIE SLUCHAC. MI MOWI CO INNEGO I INNYM MOWI CO INNEGO...! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!

Gość ....D....
I ty to nazywasz przyjaxnią? Po co ci ona ..?? Nie zawracj sobie du... nią!!

ALE CZASAMI POTRAFIMY SIE DOGADAC I ZACHOWUJEMY SIE JAK TAKIE TYPOWE PAPUZKI NIEROZLACZKI. CZASAMI ZNAJDZIE NA MNIE CZAS I POTRAFIMY SIE SWIETNIE BAWIC, PRZYNAJMNIEJ JA TO TAK ODCZUWAM. A NP. DZISIAJ SPYTALAM SIE JEJ CZY MA CZAS TO MI POWIEDZIALA ZE NIE ;( A JAK JA SPYTALY INNE KOLEZANKI TO JAKOS MA MIMO ZE SPYTALY JA PO TYM JAK JA JA SPYTALAM I MI ODMOWILA. TO JEST TAKIE CHORE MOGLABY MI POWIEDZIEC ZE NIE CHCE SIE ZE MNA SPOTKAC A NIE.... I JESZCZE MI MOWI ZE PO PROSTU ZEBYM SIE NIE ZAWIODLA JAKBY NIE MIALA CZASU :(

ALE MI NA NIEJ BARDZO ZALEZY, JA JA KOCHAM (TAK PO PRZYJACIELSKU OCZYWISCIE :)) ) I ZROBILABYM PRAWIE WSZYSTKO ZEBY WSZYSTKO BYLO ZNOW OK............ ROZMOWY NAM NIE POMAGAJA BO WKROTCE I TAK STARAMY SIE SOBIE UDOWODNIC KTO TU RZADZI

Gość ....D....
Dziecko ty chyba masz jeszcze zęby mleczne i włosy lokate!! Po tym co piszesz to szkoda słów !!

FACEPALM

olej ja.to i tak sie posypie wiec po co masz sie produkowac?laski nie nadaja sie do przyjazni (sa wyjatki).

Gość ....D....
Oj dziecko dziecko!! Szkoda słów

ODEZWALO SIE DUZE DZIECKO......