Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc policjantem

Grube jest piekne?? Skad tyle topickow na dietach wiec??

Polecane posty

olga tutaj na kafe to norma :D grubi jadą na chudych, chudzi na grubych a przed monitorami i tak jest na odwrót xDxDxd

Gość Kazdy kto uprawia seks
z Grubymi , to normalny zboczeniec. Przeciez na sam widok grubasa juz sie normalnemu dzwiga, a co dopiero miec seks ze tzw smalcem. Jak mozna sie podniecic na boczek....

oczywiscie ze mozna oceniac po wygladzie, no osoba na oko majaca 40 kg nadwagi jest odbierana jako zaniedbana, nie dbająca o sibeie, niechlujna, prowadzaca nie zdrowy tryb zycia, nie mowie o ocenie charakteru, bo tego nie mozna ocenic po ilosci kilogramów

"nie mowie o ocenie charakteru, bo tego nie mozna ocenic po ilosci kilogramów" Ale dlaczego nie? Dlaczego by się nie pokusić o stwierdzenie, że brak jej silnej woli? Jakby się postarać można by tak jeszcze wiele cech wymyślić. Tylko, że takie stwierdzenia miałyby tyle samo sensu co stwierdzenie, że osoba z 40kg. nadwagi jest niechuljna. :o

Gość japonkaaaaaaaaaaaa
a ja jestem drobna i szczupła ( 160cm , 48 kg) i też wiele szczególnie grubszych osób mi mówi ,, aleś ty chuda" to też nie jest przyjemne... Ogólnie się podobam ludziom ,ale jak słysze od tych co sami mogliby schudnąć ,że jestem wg nich za chuda to mnie krew zalewa.. a mam ładny biust ( B lub C) , biodra 91 , talie 60 więc myslę ,że to są dobre wymiary .. a te grubsze mnie lapią na moją talię 60 i twierdza ,że tylko anorektyczki maja taka talie ..

Gość Ja tam mam taką
figurę http://www.papilot.pl/modelki/11891/5/TOP-5-Najpiekniejsze-modelki-XL-ZACHWYCAJACE-KRAGLE-SEKSOWNE.html Tyle,że mam większy biust. Długo chciałam być szczuplejsza,stosowałam diety od A do Z. Ale tyle się nasłuchałam od zajętych facetów chudych i szczupłych lasek,że mam cudownie kobieca figurę,że odpuściłam sobie i zrobiłam z tego atut. Dopasowane,obcisłe spodnie,ołówkowe spódnice,wysokie obcasy (mimo,że mam 175 cm wzrostu),dopasowane bluzki i koszule i nie raz słucham,że jestem kwintesencją kobiecości :D

Gość a grube baryły nie oceniają?
Dlaczego jak powie się ''grubas, baryła, pasztet, baleron'' od razu mamy obrazę majestatu? Dlaczego przyzwala się osobom z dużą nadwagą na nagonkę na laski szczupłe? Czy to, że powiedzą o nich ''wieszak, chudzielec, zapałka, anorektyczka'' jest mniej obraźliwe??? To osoby z tuszą mają problem i wytaczają takie dzieła przeciwko osobom, które z wagą problemu NIE MAJĄ. I poza względami estetycznymi - szkoda, że spasione tuczniki, które żrą i grubieją w oczach na potęgę w dupie mają też swoje zdrowie - potem to z moich, chuderlaczych i wieszakowatych pieniędzy leczą się na ciśnienie, serce, kręgosłup, żylaki i przeciążone stawy :o 🖐️

Gość japonkaaaaaaaaaaaa
albo czasem na mój plaski brzuch mówią ,,ale chudy" ,a brzuch chyba ma byc płaski ? Na plaży faceci się za mną oglądają i tym sie pocieszam ,ale czasem jak mi taka babka grubsza powie coś na temat ,że wyglądam jak anoreksja itd to mam ochotę jej też dogadać na temat jej tuszy ,ale jestem na tyle dobrze wychowana ,że tego nie robię

Gość Opamietajcie sie
Nigdzie gruby nie jest brany powaznie. Zniszczy meble, pozalamuje kanapy i lezaki. Mozg pelen choresterolu juz tez normalnie nie funkcjonuje. Grubi to margines spoleczenstwa, zaden szanowany czlowiek nie jest gruby.Gruby to glupek, ktory nie umi sie zdrowo odzywiac. Kto dopusci do otylosci ????? - Tylko prymityw. Nie ma grubych - inteligentnych, ani aktorow, ani profesorow, ani nakowcow, gruby to prymitywny podczlowiek!

Gość japonkaaaaaaaaaaaa
także w grubych osobach mi przeszkadza tylko ta nietolerancja do szczuplych czy chudych Ale zarówno wytykanie komuś szczególnie obcemu czegoś z wyglądu ( szczególnie jesli ktos dobrze wygląda i taka krytyka niczemu nie sluży ) albo wychwalanie samego siebie ,, jaka jestem piekna , jak faceci za mnąlatają" świadczy o duzych kompleksach

perwersja, bo po prstu nie kazdy gruby czlowiek chce zrzucic kilogramy, niektorym tak wygodnie i nie chca tego zmieniac, a posiadają silną wolę, niechlujna znaczy ze nie zalezy jej na estetycznym wygladzie, czyli trche sensu jednak ma.

Niechlujny znaczy brudny, nieporządny, a nie taki, któremu nie zależy na estetycznym wyglądzie.

Niektórzy mają zaskakujące(jak dla mnie) poglądy. Świat wariuje.

Nie tylko. Nie ograniczaj się jedynie do Twojego rozumowania. Niechlujna osoba to ogolnie ktora nie dba o wygląd.

Gość I właśnie te wszytyskie
chudziny pokazały,że na poziomie dobrego wychowania stoją o wiele niżej niż te otyłe osoby :o

Nie ograniczam się do swojego rozumowania a do definicji zamieszczonej w Słowniku języka polskiego.

Dziękuję za niezwykle konstruktywną dyskusję na poziomie. Dowiedziałam się, że jestem podczłowiekiem :) Obowiązki wzywają. Miłego wieczoru życzę, zwłaszcza nadludziom. 🖐️

Gość Obiektywa123
Jak mozna podniecac sie i miec seks z boczkiem, cialem kapiacym tluszczem ???? Kto to potrafi...., przeciez to fuj zboczenie !!! To nie estetyczne. Gruby smierdzacy potem, pelen celulitow i faldow tluszczowych !!! Zwierze by dostalo obrzydzenia, a co dopiero czlowiek !!!

czyli ograniczasz :) adoptujesz jako swoje, tak czy siak kazdy odbiera to słowo jak uwaza i nie ma jedynego prawidłowego rozumowania, proste

Gość Obiektywa123
I właśnie te wszytyskie chudziny pokazały,że na poziomie dobrego wychowania stoją o wiele niżej niż te otyłe osoby Tak moze pisac tylko jakas gruba upasiona swinia. Bo chudy , czy szczuply- to normalny. A grubasy nie moga zrozumiec ze odbiegaja od normy, nie maja normalnych kontaktow, normalnych partnerow, nic nie maja normalnego, nawet normalne krzeslo jest im za waskie !!!!

Gość Najgorzej jest jak sie
dostanie miejsce w samolocie kolo grubasa. Tragedia, on ma zawsze ograniczone ruchy, ale biedny pasazer jest przez niego ograniczony. Grubasy powinny placic kare za nadwage.... do skarbu panstwa !!! Bo utrudniaja zycie szczuplam !

Gość Zofijannna
A jakby tak tlustych przetopic na smalec ?????

Gość grube dziewczyny smierdza
mam kilka grubych kolezanek i od nich wszystkich czuc lekki odorek, oczywiscie maskowany perfumami, dezodorantami itp, ale nosa nie oszukasz. Organizm grubego czlowieka jest malo wydolny i poci sie szybciej nawet przy niewymagajacych wysilku czynnosciach Ta modelka XL ze zdjecia jest krągła, ale ma kształty, nie ma cellulitu. Ma lekką nadwagę i tyle! Nie jest gruba. Nie ma obwislych posladów i fałdów. Więc nie przesadzajcie, nie o takich jest topik. http://us.123rf.com/400wm/400/400/mik122/mik1220909/mik122090900054/5598934.jpg tu macie przyklad osoby, której może ten topic dotyczyć!

Gość Ja tez czuje od grubych
taki dziwny zapach, taki ... stechlizny, przebija przez deo i perfum. Faldy przylegaja do siebie kleja sie i cos tam sie tworzy ze oni tak dziwnie smierda, taka nie swiezoscia!!!

Gość Amanderana
Gruby nigdy nie pachnie swiezoscia, nawet po kapieli jest tak zmeczony ze zaczyna sie pocic. Przykre ze trzeba znosic ich ciala na otwartych kapieliskach.

Gość Macij569874
grube dziewczyny smierdza bo sa slabiej wyksztalcone.

Gość Nierozumiem dlaczego
grubaski sie nie odchudzaja ????

Gość Grubbbeee to wstretne
i obzyddliwe. Widzieliscie grube babsko ponagu ??????????

Wiele powyższych wypowiedzi naprawdę jest szurniętych i chamskich, ale o tym potem, ja nie rozumiem jednego.Jak można twierdzić, żę grube jest piękne ?? Kobieta czy mężczyzna może być piękny ( a o i tak kwestia gustu) lub brzydki, niezależnie od wagi, do konkretnej tony oczywiście. Grube jest niezdrowe, to po pierwsze. Znaczna nadwaga , bo o takiej tu mówimy, nie jest "kobiecymi kształtami", "ślicznymi okrągłościami", albo "uroczym brzuszkiem piwnym". Jest schorzeniem i jeśli nie wynika z obciażenia genetycznego albo choroby jest lenistwem i złymi nawykami żywieniowymi! Koleżanka w pracy ma sporą nadwagę. Naprawdę dużo waży ale wpieprza bez opamiętania słodkie bułki i batoniki, a pije wyłącznie red bulle. - nie wiem, co dzieje się w jej głowie, kiedy niszczy sobie zdrowie i kręgosłup.