Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaaaaaaaaaaa

Czy warto zwolnić się z pracy tylko dlatego, że zakochało się w kimś z firmy?

Polecane posty

No tak jak mówisz :) czasami miło coś komuś doradzić :D Ja w sumie też zaglądam raz na parę lat ;) ale to tylko jak mam lenia w domu ;)

raz na parę lat?? teraz siedzę piąty dzień ...ale przyjdzie moment gdy mi się przeje to wchodzenie i robię pauzę:)

No czasami mi się trafiają w życiu okresy gdzie nie mam z kim pogadać :D To chyba z braku zaufania do ludzi :)

Gość Zuzanna Ameliiia
Jesli liczyc po ilosci Twoich postow to takie okresy musza Ci sie przytrafiac czesto. Dobrze - z tej pracy to juz sie zwolnilas czy dopiero masz zamiar?

Gość Zuzanna Ameliiia
Tyle lat to chyba to forum nie istnieje. Przegiales.

Zuzanna Ameliiia znamy się?? 6 lat.... to widzę już kawałek czasu tutaj jesteś ....

Nie jestem jak już wspomniałem raz na rok mi się zdarza taki okres że sobie posiedzę parę dni ;) mam z cafe kilka miłych wspomnień oraz kilka ciekawych znajomości :) dlatego tu czasem zaglądam :)

ale widziałem masy ludzi co się tu przewineli :D jedni normalni drudzy nie :D widziałem desperatów desperatki :D hehe miałem masę fotek od osób które tu przebywały ale ludzie się zmieniają tu cały czas już nie widzę nikogo znajomego :) ale kiedyś bardziej sympatycznie tu było :) ludzie byli bardziej otwarci na znajomości i na rozmowy ;)

Gość Zuzanna Ameliiia
Dobrze - gdzies juz widzialam Twoj nick wiec gdzies musialysmy rozmawiac. Ale nie bylo to nic co by mi sie wrylo w pamiec. TenTamten - Ciebie tez gdzies juz musialam widziec.

wiesz... chyba bardzo rzadko tak jak piszesz tu wchodzisz .... bo cię nigdy nie widziałam :) miło...że takie znajomości na kafe znalazłeś

Zuzanna Ameliiia masz jakiś czarny nick ?? dobrze ja cię też nie kojarzę Kiedyś byłem tu sławny :P piękne czasy :D

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie mam czarnego nicka. Mam za to kilka wiernych i wytrwalych podszywow obu plci wiec moj pomaranczowy pojawia sie na tym forum czesto i przy bardzo roznych okazjach.

hehe normalne :D chociaż ci powiem że kiedyś podszywacze mieli lepsze poczucie humoru :D nie to co teraz :D warto było wejść tylko po to aby ich poczytać :)

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie wiem jak bylo kiedys ale teraz jest dennie. Miales jakies inne nicki? Dobrze - ta praca to powazna sprawa czy tylko takie male zawirowanie?

miałem ale krótko ;) ten jest takim moim stałym :) No teraz tak jak piszesz dennie brak kultury i nie ma z kim poważnie popisać :) brak tu ludzi na poziomie :D

Gość Zuzanna Ameliiia
Za duzo podszywow. Ludzie na poziomie szukaja poziomu. Ja tu az tak dlugo nie jestem ale tez widze wyrazna roznice rok temu i teraz.

Gość wiosenkaa
TT jak milo Cie widziec:)Gdzies sie podziewal?

Gość wiosenkaa
Ja Cie pamietam;)Zone juz masz?:P