Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Mieliście problem płacić terminalem w skelpie/markecie dziś?

Polecane posty

5 minut temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał:

Sam telefon radzi sobie do 4k24-30 te 60 to juz slimaczkiem 

W tym segmencie cenowym sama obsługa 4K to i tak bardzo przyzwoity wynik w relacji do ceny.

1 minutę temu, RC Plus napisał:

W tym segmencie cenowym sama obsługa 4K to i tak bardzo przyzwoity wynik w relacji do ceny.

Mi głównie chodziło żeby stasyq chodzily pivot 4k i mam 4,5k tylko konwersja 11 minut ale zrobię ze 20szt na karcie 64gb i wystarczy 

A jedyny powód dla którego tak tani telefon potrafi tak wiele w stosunku do ceny, to fakt, że zwyczajnie nie opłaca się robić mocno budżetowych chipów... wojna na cła Chiny-USA itp... taniej wyjdzie wkładać ten sam chip do jak największej ilości urządzeń i oszczędzać np na modułach aparatu, czy na wsparciu aktualizacji do nowszych wersji Androida dla tańszych urządzeń.

Kiedyś w tym segmencie cenowym telefony to były absolutne trupy... cięły się po dwóch odpalonych aplikacjach... teraz za 350 zł masz obsługę 4K... skok jest ogromny xD

Jak pisałem, dla większości ludzi taki telefon robi i tak dużo więcej niż oni potrzebują.

1 minutę temu, RC Plus napisał:

A jedyny powód dla którego tak tani telefon potrafi tak wiele w stosunku do ceny, to fakt, że zwyczajnie nie opłaca się robić mocno budżetowych chipów... wojna na cła Chiny-USA itp... taniej wyjdzie wkładać ten sam chip do jak największej ilości urządzeń i oszczędzać np na modułach aparatu, czy na wsparciu aktualizacji do nowszych wersji Androida dla tańszych urządzeń.

Kiedyś w tym segmencie cenowym telefony to były absolutne trupy... cięły się po dwóch odpalonych aplikacjach... teraz za 350 zł masz obsługę 4K... skok jest ogromny xD

Jak pisałem, dla większości ludzi taki telefon robi i tak dużo więcej niż oni potrzebują.

Lepiej by im wyszedł komplet np g15 + ipad pro 11 m4 lub jakiś pcet niz tylko iPhone 17 pro pomarańczowy 

Ale szpan musi być 

Tu chodzi wszystko jak blyskawica tylko trzeba wywalić smieci apki 

7 minut temu, RC Plus napisał:

To jest wgl szok jak se przeliczysz ile mozna kupić rtv za cene iPhone na premierę 

11 m4 oled dalo się wyrwac za 3499 g15 345zł ile jeszcze kasy zostaje np na tubo pceta

A ja sobie muszę buty, sneakersy kupić do samochodu i do łażenia po mieście. Macie jakieś fajne opcje za w miarę rozsądną cenę? 😉 

1 minutę temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał:

To jest wgl szok jak se przeliczysz ile mozna kupić rtv za cene iPhone na premierę 

11 m4 oled dalo się wyrwac za 3499 g15 345zł ile jeszcze kasy zostaje np na tubo pceta

iPhone jest wybitnie nieopłacalny od serii iPhone X, ale zarabiają krocie bo jest urządzeniem modowym... nikt nie kupuje iPhone dla jego możliwości, bo jest multum urządzeń lepszych, w lepszym stosunku ceny do osiągów... to urządzenie kupuje się z dokładnie tego samego powodu dla którego kupuje się Vansy czy buty Nike... a jak wiadomo Nike też potrafią się rozlecieć jak tanie chińskie buty w 2 tygodnie... no ale nie o to tu chodzi...;)

Przed chwilą, RC Plus napisał:

iPhone jest wybitnie nieopłacalny od serii iPhone X, ale zarabiają krocie bo jest urządzeniem modowym... nikt nie kupuje iPhone dla jego możliwości, bo jest multum urządzeń lepszych, w lepszym stosunku ceny do osiągów... to urządzenie kupuje się z dokładnie tego samego powodu dla którego kupuje się Vansy czy buty Nike... a jak wiadomo Nike też potrafią się rozlecieć jak tanie chińskie buty w 2 tygodnie... no ale nie o to tu chodzi...;)

No żeby wyjac przy samicy bo to tępe dzidy 

4 minuty temu, RC Plus napisał:

A ja sobie muszę buty, sneakersy kupić do samochodu i do łażenia po mieście. Macie jakieś fajne opcje za w miarę rozsądną cenę? 😉 

Jaka to jest rozsądna cena? 

Bo wiesz, sneakersy uśmiechają się do nas z każdego sklepu. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Jaka to jest rozsądna cena? 

Bo wiesz, sneakersy uśmiechają się do nas z każdego sklepu. 

200-250 byłoby spoko. 

2 minuty temu, Baba napisał:

Tym bardziej kupisz je na każdym rogu.

Takie kupisz za stówkę w Deich...

No, ale chodzi by się nie rozleciały... bo różnie bywa nawet z tymi markowymi... a Nike ostatnio się sypią strasznie. Brat kupił Fila sneakersy i chodzi drugi rok, a relatywnie niedrogie były. Także szukam takich sprawdzonych, godnych polecenia 😉

Edytowano przez RC Plus

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Wygodne buty, perfumy i odpowiednio dobrany biustonosz to dla mnie podstawa dnia 😍😝

A dla mnie majtki co nie "śpadują" 😛

• Haha 1

3 minuty temu, RC Plus napisał:

No, ale chodzi by się nie rozleciały... bo różnie bywa nawet z tymi markowymi... a Nike ostatnio się sypią strasznie. Brat kupił Fila sneakersy i chodzi drugi rok, a relatywnie niedrogie były. Także szukam takich sprawdzonych, godnych polecenia 😉

Wiesz dlaczego moje buty są zadbane nawet kilka lat?  Bo za 250 zł kupuje dwie pary. 

2 minuty temu, Baba napisał:

A dla mnie majtki co nie "śpadują" 😛

A ja sobie zmieniłam zapach perfum na Calvin Clein Sheer Beauty, który właśnie idzie do paczkomatu 😍

Co jakiś czas coś w życiu trzeba zmienić 💙 a butów mam dużo, więc nie zamawiam. 

A ja sobie zmieniłam zapach perfum na Calvin Clein Sheer Beauty, który właśnie idzie do paczkomatu 😍

Co jakiś czas coś w życiu trzeba zmienić 💙 a butów mam dużo, więc nie zamawiam. 

Kilka razy w tygodniu zmieniam zapachy. Nie będę już przynudzać w tym temacie.

Pytanie moje takie. Gdzie zamawiasz perfumy? 

9 minut temu, Baba napisał:

Kilka razy w tygodniu zmieniam zapachy. Nie będę już przynudzać w tym temacie.

Pytanie moje takie. Gdzie zamawiasz perfumy? 

Na Allegro wszystko. Łącznie z butami, skarpetami i sztućcami 😄Nie mam czasu chodzić po sklepach i stać w korkach, bo rozwalone drogi i wszędzie jakieś remonty nawierzchni. Koszmar ☺️Ja od lat byłam wierna zapachowi evidence yves rocher, ale wczoraj zaszła zmiana 😄Salix jak tu będzie, to może dołączy do rozmowy, bo też lubi różne zapachy ☺️

Na Allegro wszystko. Łącznie z butami, skarpetami i sztućcami 😄Nie mam czasu chodzić po sklepach i stać w korkach, bo rozwalone drogi i wszędzie jakieś remonty nawierzchni. Koszmar ☺️Ja od lat byłam wierna zapachowi evidence yves rocher, ale wczoraj zaszła zmiana 😄Salix jak tu będzie, to może dołączy do rozmowy, bo też lubi różne zapachy ☺️

To po cholerę te wszystkie zakupy jak nie masz komu ich pokazać 😛 

Lubię się szlajać po sklepach. 

1 godzinę temu, Zrobiła mi rano tak dobrze napisał:

No żeby wyjac przy samicy bo to tępe dzidy 

😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!