Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gr9tr9

laski, tak szczerze, co was pociąga w murzynach?

Polecane posty

Gość gr9tr9

jak w temacie?

Gość assiullaa
kolor penisa

Gość ginger21
Mam kilku czarnych znajomych... nie chcę generalizować, ale... 1. Murzyni mają ogromny szacunek do kobiet, zwłaszcza białych (być może biała kobieta jest dla nich jakąś nobilitacją, jako rasa ciągle prześladowana... nie wiem, nie wnikam) 2. Mają ambicje, chcą się uczyć, wiedzą że w ich kraju ich nic nie czeka także robią wszystko by zapewnić sobie jak najlepsze warunki aby dobrze zaklimatyzować się na emigracji. 3. PODEJŚCIE DO ŻYCIA!!! to chyba najważniejsze... są wiecznie zadowoleni, zawsze dopingują i wspierają (nawet moje najgłupsze pomysły) :P 4. Niektóre kobiety po prostu lubią ich aparycję, zazwyczaj są dobrze zbudowani...

Gość siostra....
mnie nie pociągają

Gość ciekafski
1. Murzyni mają ogromny szacunek do kobiet, zwłaszcza białych (być może biała kobieta jest dla nich jakąś nobilitacją, jako rasa ciągle prześladowana... nie wiem, nie wnikam) Białe kobiety są piękniejsze dlatego murzyni udają że tak się o nie troszczą żeby wreszcie im nadstawiła. W Afryce by cie wzięli siłą :)

Gość ginger21
Byłam w Afryce... jakoś nikt mnie nie wziął siłą... szczerze... to czasem mam wrażenie że Ci ludzie mimo biedy i ubóstwa są bardziej cywilizowani niż Europejczycy...

Gość zuzanna b
kutasy :)

Gość ajszaaaa
Ja miałam czarnego chłopaka i powiem tyle że bardzo dbał o higienę,zawsze był czysty,zadbany i wszędzie musiał byc porządek, nie tolerował nawet najmniejszego brudu,to było aż przesadne, a jak zobaczył jakiś okruszek po moim jedzeniu to mi mówił że jestem bałaganiara. I miał tą wadę że miał wybuchowy charakter, jak go coś wkurzyło to potrafił zrobic awanturę i dlatego z nim nie jestem, ale bardzo mi się podobał był przystojny