Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gygy_gygy

Minął już tydzień odkąd

Polecane posty

Gość Gygy_gygy

z nim rozmawiałam. Miałam urodziny, tego dnia z nim rozmawiałam, ale o urodzinach zapomniał, powiedział, że się odezwie pod wieczór. Do tej pory się nie odezwał... ja też nie bo mam swój honor. Na dodatek kilka dni temu jego siostra zobaczyła u niego w portfelu zdjęcie jego eks... Załamałam się... Byłam u niego 3 tyg temu, wszystko było dobrze, on tylko w sobotę przyjechał tutaj do mojego miasta bo miał jakąś sprawę, wiem że był bo jego siostra mi powiedziała. Boję się że spotkał się z tą byłą bo ona teraz pracuje w Wawie... On zresztą też (5lat) ale teraz jest na zwolnieniu lekarskim i pojechał do domu rodzinnego na mazury. Rozstaliśmy się w grudniu, od lutego znów mamy kontakt, spotykaliśmy się... Jestem ciekawa co się takiego stało, że przestał się odzywać. Gdy rozmawialiśmy ostatnio, powiedział mi, że 11.03 przyjeżdza do wawy już na stałe( kończy mu się chorobowe) i że do mnie przyjedzie. Teraz już w to nie wierzę... Znów coś mu odbiło... Nie możliwe ze wróci do eks bo ona nasłała na niego jakiś kolesi, i on uważa ją za psycholke . Ja jej za to nienawidzę plus fakt, że wtrąciła się w nasz związek i go rozbiła ! Co myślicie o tym? Dlaczego może się nie odzywać? Dodam, że zawsze jak nie miał nic na koncie to przez dzień albo dwa, a jak dłużej to dzwonił od mamy, brata albo siostry..

Gość Gygy_gygy
up !