Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobrze

rozmowy po 21:)

Polecane posty

no jakos taki spokojny, w pracy troszke posciemnialam, troszke popracowalam ... a po pracy spalam :) ... a teraz buszuje po necie ;) jakie plany na jutro ??

Mi też się zachciało spać pod wieczór, ale nie dałam się, bo w nocy znów bym miała problemy z zaśnięciem. A na jutro zaplanowane jest spotkanie w babskim gronie;)

no prosze... fajnie :) zazdroszcze Ci troche, mnie jutro czeka rozpakowywanie i skrecanie nowych mebli... mam nadzieje ze przywioza mi je przed poludniem bo mnie czeka sporo pracy... a gdzie jest dobrze ?? cos jej nie widac ostatnio, no i tamten tez znikl :(

Takie skręcacie to mozolna praca, ale efekt końcowy zawsze zadowala:) No właśnie, też zauważyłam że jej nie ma od jakiegoś czasu, ale mam nadzieje że się jeszcze tu pojawi:)

moze nie maja dostepu dzis do neta albo gdzies baluja, piatek dzis przeciez ;) popijam grzane winko moze sie poczestujesz ;)

No właśnie, tylko my w domu:) Z chęcią, choć nie wiem czy mi zasmakuje, bo grzanego nigdy nie piłam;)

oj to musisz koniecznie skosztowac :D jak bedziesz miala okazje to koniecznie musisz sprobowac :) wlasnie... czemu jestes w domciu ???

Nie omieszkam:) A tak jakoś, nie miałam planów i siedzę w domu, może to i dobrze, bo i tak zmęczona jestem;)

to ciesze sie w sumie ze jestes w domciu bo przynajmniej mam z kim pogadac ;) inni mnie olewaja :( szczerze mowiac tez jakos dzis nie mialam ochoty na nic, a z drugiej strony mam dosc juz tego siedzenia w domu, tak zle a tak niedobrze ech :O

Oj nie mów że olewają, na pewno tak nie jest:) Ja też mam dość...jak siedzę długo w domu to czuję się taka wyalienowana, jak jakiś dziwoląg:O Ile masz lat Ineesittko?

Oj, nie smuć się, ważne jest na ile się czujesz, a nie ile masz w dowodzie:)

No widzisz, to dobrze:) Za to ja mam niecałe 22, a czasami czuje się jakbym miała ze 40:O

No właśnie nic ciekawego, sama się nudzę:O leżę na łóżko i oglądam tv.

No właśnie nie bardzo, przynajmniej dla mnie:)

no wlasnie, nic ciekawego tez nie widze dla siebie :O ide po dolewke winka :) Mary dla Ciebie tez wezme ;) ... moze szybciej sie zmecze i zasne ;)

O dziękuje:) Ja już śpiąca jestem, ale czekam, nie wiadomo na co;)

Mary ja tak samo ;) wypije winko i chyba sie poloze.. moze mi sie przysni rycerz na bialym koniu :D po tym winku to wszystko mozliwe hehe

Mógłby i mi się jakiś rycerz przyśnić:D

widzę że jednak topik się rozrasta... jeszcze nie po 21 ...ale napiszę... w spowolnionym tempie oczywiście ...to przez neta:D TenTamten jak łowy???

Wiosnę poczuli:D A ja uciekam, bo poduszka z kołdrą mnie wołają:P Pa;)