Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobrze

rozmowy po 21:)

Polecane posty

ach - witaj , nie uciekaj my z dobrze i inees mamy nie spozyte poklada energii , ktore zaczniemy wykorzystywac kolo 23 :D Do tego czasu mozemy Ci przeslac troszke jej ;) dobrze - okaze sie po wyjeciu ze srodka ;)

tylko pamiętaj że odplamiacza nie mam ;-) Inees jak prosto z gór to mi troszkę prześlij przyda się na dzisiejszą noc :-P

Odplamiacz nie bedzie potrzebny :D Wszystko dotrze do celu :D Przeca wyscie som gryfne dziolszki i takie mode ;)

ach nie jestes slaba... nie znam Cie, nic nie wiem o Tobie ale wiem, ze na pewno nie jestes slaba... bo gdyby tak bylo to juz dawno bys wszystko olala a na pewno nie olewasz... wstajesz codziennie rano i ... masz przeciez synusia... masz dla kogo zyc :) Kto jak nie Ty by sobie z tym wszystkim poradzil co Cie spotkalo ??? Na pewno jeszcze wiele Cie spotka i na pewno bedzie coraz lepiej :) uszy do gory :D

ja w ciężkich momentach też.... ale to chwilowe tak samo jak ty byłam podatna na stres, niepowodzenia itp. w pewnym momencie życia musiałam kopnąć się w tyłek i to sama :-P

bierzesz tabletki lub coś robisz z tym? nerwicę pewnie masz poprzez przeżycia .... tak jak Iness pisze nie wydaje mi się żebyś była słabą osobą czytając ciebie

ach, nic nikomu nie psujesz... po to tu jestesmy, zeby sie wspierac...my tu jestesmy normalni i zawsze mozemy o wszystkim pogadac... przynajmniej ja ;)