Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlaaaaa

jak pomóc temu dziecku????

Polecane posty

Gość mmnnio
jak bym słyszała swoją matkę

Gość mmnnio
może pomoc społeczna chociaż prawdę powiedziawszy gorzej będzie miał w domu dziecka

Gość karwa fak
ja perdole !!!! gdzie ta qrew mieszka ? dajcie mi ją na 3 minuty to ją oprawie ja świnie w rzeźni !

wygląda na to, że tatuś odszedł od mamusi, mamusia nie radzi sobie z emocjami i wyżywa się na dziecku. Ta kobieta potrzebuje pomocy! myślę, że ojciec tego chłopca zamiast latać po sądach, upubliczniać takie nagrania, powinien zrobić wszystko aby sytuacja wróciła do normy. Teraz za porażki dorosłych najwyższą cenę płaci dziecko!

Gość iqohe
mnie też zostawił mąż z malutkim dzieckiem które dzisiaj ma 5 lat i fakt czasami ponoszą emocje, ale nigdy w życiu nie pozwoliłabym skrzywdzić własnego dziecka w ten sposób, nic nie usprawiedliwia tej kobiety, jest zimną suką która powinna oddać dziecko ojcu i pójść na leczenie.

Gość jezuu nie dosłuchałam do końca
bo omalk nie zwymiotowałam ...😡 miałam takiego ojca ... gdzie ta koorwa mieszka ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wysłałam to na kontakt 24 !!!!!!!!!!!!!! jak juz taki film wpadł w sieć to kur wiszon ma pozamiatane .Ludzie tą wywłokę zaszczują !!!!!!!!!!!

Gość moze ona i ma problemy ale
takiego czegoś NIC NIE USPRAWIEDLIWIA!!! NIC !!!

Gość o kurrrrrr nie no
szoooooooooooooookkkkk

Gość polska to porabany kraj
dziecko zyje w luksuise wiec git wszystko ok. krew czlowieka zalewa jak slyszy takie bzdury. a ostatnie dosc glosne sprawy -sebastian zabrany rodzicom z poodu zlych warunkow. a w tej rodzinie naprawde jest milosc. tylko zabraklo im troche szczescia zaczeli budowac dom ojciec zachorowal stracil noge a co za tym idzie prace , pieniadze i sily to doonczenia budowy, z racji wieku pocchorowal sie dziadek a tym wszystkim przytloczona kobieta popadla w jakas depresje i apatie. i takiej rodzinie w 5 minut bez gadania zabrano dzieecko wrecz porwano ze szkoly. - 2 tyg temu w mag expresu reporterow--ma tce zabieraja od razu po porodzie dziecko nawet nie ma szansy karmic go piersi. powod-zle wrunki mieszkaniowe. patrzaac trzezwo-matka samotna bezbronna troche niezaradna dziecko zdrowe wsam raz do adopcji. chory kraj