Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccceeellliiinnnaaa

porażka na allegro!!!!!

Polecane posty

Gość ccceeellliiinnnaaa

Kupiłam buty za 600 zł. Piękne i musiałam je mieć. Firmowe więc musiałam czekać na nie 1,5 miesiąca pomimo tego ze sprzedawca zapewniał ze do 21 dni!!!! Jak mi przyszły to myślałam że będę płakać. Tragedia...okropne!!!!! Kolor zupełnie inny,obcas zamiast 12cm miał 8,5, dostałam dwie pary zapasowych fleczków które wcale nie pasowały mało tego były czarne a buty miały jasny obcas!!!! Podeszwa miała inny kolor niż na zdjęciu, przeszycia były inne, zamiast złotego zapięcia był czarny ćwiek i wiele,wiele innych tragedii. Te buty były jedynie podobne do tych na zdjęciu, a to jak były wykonane to już porażka jakaś. Jakbym miała za nie zapłacić w sklepie 50 zł to bym sie poważnie zastanowiła!!!!!! Odesłałam je tydzień temu kurierem wiec na drugi dzień je baba dostała i do dziś nie mam kasy, a babka ostatnio mi napisała ze ma nadzieję ze obejdzie sie bez negatywa bo ona sie stara!!!!! No ku...wa co za człowiek.

Gość jeśli ci odda kasę
to nie powinnaś wystawiać negatywa - tak myślę - zresztą- co to za wymiana negatyw za negatyw :O

Nie wystawiaj jej negatywa, bo ona się teraz stara o dziecko i jest zajęta z mężem pod pierzynką :P Jak skończą śmietankowy miesiąc, to ci wyśle kasę ;)

Gość maliboo.
firmowe?? to moze jakas podrobka? jak to firma?

Gość ccceeellliiinnnaaa
a niby za co ona mi dać negatyw??????Wpłate miała na drugi dzień! A ona nawet sie nie odezwała po 21 dniach ze przesyłka bedzie opóźniona!!!! To ja do niej musiałam napisać. Kolejna rzecz to sprzedaje towar inny niż na zdjęciu i kolejna to zwleka z oddaniem kasy!!!!! I co jej mam pozytywa napisać?????

Gość ccceeellliiinnnaaa
no oczywiście że podróbka!!!!! I to straszna!!!!!!

Gość ccceeellliiinnnaaa
kupuje na allegro od dwóch lat i zawsze było wszystko super. Najgorsze jest to ze jak kupuje coś za 30 zł to jest ok a tu za 600 i wtopa.