Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos mi zle zyczy....

ktos mi zlorzecze...co robic?

Polecane posty

Gość malutka0911
Fleur89. Ja też nigdy wcześnie w takie rzeczy nie wierzyłam aż nie doświadczyłam tego sama na własnej skórze i uwierz mi ze nikomu nie życzę czegoś takiego. Nawet takiemu niedowiarkowi jak Ty.

Gość malutka0911
Wiesz tu nie chodzi o zmęczenie czy coś takiego tylko o to że wali ci się wszystko na głowe i nawt jak dajesz z siebie co tylko możesz to nic to ie daje. Bo tak własnie jest jak ktoś Cię przeklnie albo zle ci zyczy. Obyś nigdy nie musiał tego doświadczać na samym sobie.

I jak wg ciebie dowiedziałas sie ze to za sprawa jakichś złych życzeń? Na serio wierzysz w to ze ktoś powie "przeklinam cię" i juz? :D czy musi dodać jakieś magiczne zaklęcie? Nie załamuj mnie :o

Gość Padłam!!
zzzzZZZZZZZzzzz usypiam...

Z tego co piszesz wynika ze jak komuś coś w życiu nie wyjdzie to dlatego ze ktoś mi źle życzy.. Zastanowiłas sie ze każdy z nas ma problemy, jedni większe inni mniejsze bo takie jest życie :) i nie zawsze wszystkie problemy rozwiązują sie od razu.. Ale wkurza mnie jak ktoś tłumaczy to jakimiś magicznymi zaklęciami

A co w ludźmi którzy chorują? Na jakąkolwiek chorobę. To też za sprawa wyklęcia przez kogoś?

Gość malutka0911
Wiesz pisanie do Ciebie nie ma sensu. Bo dopóki sam tego nie przeżyjesz to nie zrozumiesz. Ale nie życzę Ci tego nigdy.

Ale dlaczego nie ma sensu? Nie umiesz wyjaśnić tego czego rzekomo jesteś pewna?

Dla mnie to jest śmieszne bo to tak jakby życie każdego człowieka musiało być idealne i bezproblemowe a każdy pojawiający sie problem oznaczałby ze ktoś rzucił na nas urok :o

Gość malutka0911
Ja wierze w co wierze a ty w co innego wiec jaki sens ma tłumaczenie ci tego.

Aha.. No szkoda ze nie umiesz bronić własnego zdania:) ja zadawałam konkretne pytania, ale skoro nie umiesz na nie odpowiedzieć to ok. Mam tylko nadzieję ze nie ma dużo takich osób bo jest 21wiek, ludzie latają w kosmos a niektórzy wierzą we wróżki i chochliki... z takim podejściem niedługo zaczniemy palić na stosach "czarownice" które rzucają uroki:o

Gość uyuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Fleur często jaja ci klaszczą o brodę? :o

Gość fgkjhghkn
Ruinowałaś komus życie, to wziął i cie przeklął, klątwą działa, jest sprawiedliwość i o co ci jeszcze chodzi?

uyuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - Nieczęsto :) ale lubię tę stopkę, bo zawsze wszystkich tutaj bulwersuje :D

Gość libertina
w ciągu jednego miesiąca wydarzylo sie wszystko... rozbilam lusterko nadwa kawalki, zrobilam kary i wyszly cztery asy obok siebie, do tego poznalam faceta ktoremu zaszlam za skore. og tego momentu albo jestem chora na angine, albo zlamalam kość w stopie, albo zeba, albo bole glowy, brzucha... juz nie daje rady!!!

Gość iggggg
Śmieszni jesteście wszyscy... Zwłaszcza Ci, którzy są tak bardzo za Bogiem, a przeciwni wróżkom. Każdy ma swoje zdanie i wierzy w to co chce uwierzyć ! Miło by Wam było, gdyby ktoś się śmiał z Waszej wiary? Chodzicie co niedzielę do kościoła, modlicie się do kogoś kto nie istenieje i nie widzieliście nigdy na własne oczy pfff śmieszne ;/ milo? Skoro Bóg jest tak "wszechmogący" to czemu jest tyle zła na tym świecie?? czemu nie ma sprawiedliwosci? czemu na raka chorują Ci co zdrowo się odzywiaja, a nie Ci co pala, pija i maja w dupie wszystko? no czemu?? Bóg chyba powinien zapobiec temu a nie zrzuca choroby na ludzi dobrych i zdrowych! Jak ktoś wierzy we wróżki, talizmany i inne to niech wierzy, skoro jemu to pomaga, a jesli ktos wierzy w Boga lub ma kilku bogow to niech nadal sie do niego/nich modli jesli jemu to pomaga... to jest zalosne...

Gość ikiara
hej kochani,mi tez sie od paru lat dziwne rzeczy dzieja....wczoraj np peklo mi szklo na lawie,i rozsypalo sie po calym pokoju,dziwne w tym tylko ze to tak wyglada jakby z gory ktos na nia cos rzucil,a na lawie staly 4 takie szklane swieczniki i one tylko spadly na dolna plate co tez ze szkla jest( zostala cala) i byly tak ustawione jak staly zawsze na tej gornej....pozatym 2 dni temu w trakcie jazdy samochod meza raptownie zgasl ikierownica i hamulce nie dzialaly nic nie mogl zrobic maz,po paru razach odpalil i chodzi jakby nigdy nic nie bylo;( co to jest....aha co jeszcze corka mi mowi ze sie od tygodnia budzi raptownie i slyszy jakies dziwne rzeczy,a budzi sie zawsze miedzy 2.30 a 3.00 godzina.doradzcie mi cos bo nie wierze juz ze to jakis zbieg okolicznosci...

Gość gość
Polecam nagrania ze spotkań Wspólnoty Miłość i Miłosierdzie Jezusa. http://mimj.pl/category/spotkania/ o. Daniel prowadzi te spotkania i czytałam świadectwa osób, które zostały uwolnione od uroków i złorzeczeń słuchając nagrań np. przez Internet. Na stronie wspólnoty jest też forum i świadectwa uwolnień http://forum.mimj.pl/viewforum.php?f=5 oraz wątki o zagrożeniach duchowych.http://forum.mimj.pl/viewforum.php?f=25 jak ta osoba nie chce odwołać tego złożeczenia to trzeba je "złamać" modlitwą. Można samemu (w dziale z modlitwami są pewnie stosowne modlitwy-a można i swoimi słowami -rzecz jasna wszystko w imię Jezusa)-ale dla pewności wrzucę choćby taką Niech raz na zawsze † zostaną unicestwione wszelkie klą- twy, uroki, zaklęcia, knowania, czary, złe wróżby. Niech wszel- ka klątwa, złorzeczenie, potępienie, anatema czy magiczne formuły, które kiedykolwiek zostały wypowiedziane przeciw- ko N., zostaną na zawsze † unicestwione. Niech wszelka moc, skierowana świadomie czy nieświadomie przeciwko N. zosta- nie na zawsze † pokonana. Niech wszystkie więzy, niezależnie od ich natury, istniejące pomiędzy N. a kimkolwiek, kto życzy mu zła lub zło mu wyrządza, zostaną na zawsze † przecięte. Niech to wszystko dokona się w imię Jezusa Chrystusa, nasze go Wybawiciela i przez moc Ducha Świętego. Niech wszystko zostanie oczyszczone Najdroższą Krwią Jezusa Chrystusa i niech w tej samej chwili wszystko zostanie przemienione, obrócone w łaskę, zdrowie, błogosławieństwo, radość, miłość i całkowitą wolność dla N. Niech ten człowiek i ci wszyscy, którzy życzą mu źle, także zostaną napełnieni łaską, błogosławieństwem i miłością przez nieskończone miłosierdzie Najświętszego Serca Jezusa. W IMIE JEZUSA PRZEZ MOC JEGO ŚWIĘTEGO DUCHA DLA CHWAŁY I UWIELBIENIA BOGA OJCA. AMEN -można poprosić też kapłana o modlitwę wstawienniczą (uwolnienia i uzdrowienia) -a osobę,która złożeczyła pobłogosławić (wpier rzecz jasna wybaczyć) -no i pomodlić się za nią. (w ekstremalnych przypadkach potrzebny jest egzorcyzm)

Gość Olakow
Odswiezam temat, bo akurat na niego natrafilam. Od wielu lat zastanawiam sie i ostatnio dotarlo do mnie, po wielkim nieszczesciu, ze cos w tym musi byc, ze na nasze nagle pojawianie sie pecha, moga miec wplyw czyjes zle mysli o nas. Od malego dziecka towarzysza mi przeczucia, gdy cos zlego.ma sie wydarzyc, gdy ktos w danym momencie, cos zlego obmysla przeciwko mnie, ja to czuje, w posatci silnego stresu, tak jakby ta zla aura od obcej osoby przehodzil do mnie przez fale radiowe... Tak wiec, mysle, ze zlorzeczenie komus ma jednak wplyw... Przez wiele lat, probowalam nie myslec o tym, ze cokolwiek mnie spotka zlego, jest zwiazane z osoba, ktora zle mi zyczy. Dopiero teraz uswiadomilam sobie, jednak to musi byc to! Gdy tylko pokazalam np. tesciowej zdjecia z urlopu, czy okazji, kiedy to z mezem czule obejmowalismy, zaraz na drugi dzien wydarzylo sie cos zlego, po kilku takich sytuajach, przestalam o czymkolwiek chwalic sie tesciowe i byl zawsze spokoj. Podobne sytuacje mialy miejsce, zawsze wtedy, gdy ktos zlosliwy i zadrosny zauwazyl, ze w moim zyciu wiedzie sie stabilnie i szczesliwie. Jakis rok temu, zmniejszylam ilosc znajomych to minimuum, przestalam mowic innym o sobie, utwalam niepotrzebne kontakty i szczerze moge przyznac, ze wszystko ukladalo sie swietnie, nie idealnie, ale po prostu milam o wiele spokojniejsze zycie, bez niewiadomo jakich zlych niespodzianek, az to ubieglego tygodnia, kiedy to na facebooku rozwinela sie rozmowa na pewnej grupie, na temat malzenstw i zwiazkow, niektorzy rozgoryczeni zyciem narzekali, ze sa sami i nie wierza w milosc, a kilka osob pochwalilo sie (w tym ja) ze tworza swietne zwiazki o dlugich lat.... I co? Jak grom z nieba, dopadlo mnie nieszczezcie, jeszcze tego samego dnia. Przypadek? Nie sadze... Musi vos byc, ze przez czyjac zawisc, dopada kogos pech, nie na darmo mowi sie o zlym sojrzeniu, klatwach, czy karmie... o wlasnie, w karme tez wierze

Gość gość
Podbijam temat. Mam podobna sytuacje. Ciagle mi cos nie wychodzi, mam sytuacje zagrazajace mojemu zyciu. Ciagle mam dola. Do tego doszly ostatnio mroczne sny. Wczytywalam sie w senniki, wyslalam prosbe o interpretacje, potem ja anulowalam.bo nie chce isc ta droga. Wierze w takie rzeczy jak zlozeczenia, klatwy itp..ale do wrozki nie pojde bo to jak z deszczu pod rynne. Zastanawiam sie nad modlitwa o uwolnienie albo egzorcysta.