Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknybrzuszek

ślub w ciąży

Polecane posty

Gość pieknybrzuszek

Sklep internetowy www.pieknybrzuszek.com na szczególny okres ciąży proponuje przyszłym mamom sukienki, w których mogą czuć się kobieco, seksownie i wygodnie. Nasze sukienki ciążowe podkreślają brzuszek, dopasowują się do zmieniających się kształtów ciała. Tworząc własny styl używamy wyłącznie wysokogatunkowych tkanin, w które zaopatrujemy się u polskich producentów. Sukienki, dzięki oryginalnym krojom i tkaninom służą naszym klientkom całą ciążę i po porodzie. Wyszliśmy na przeciw potrzebom kobiet, które w ciąży wychodzą za mąż. Sukienki do ślubu szyta są z najdelikatniejszych ślubnych materiałów w krojach idealnych dla przyszłych mam, aby ten dzień był najpiękniejszy. Kupując nasze sukienki możesz być pewna, że otrzymujesz produkt najwyższej jakości, modny i wygodny.

Gość pewnie, może w 9
miesiącu ten ślub? :O

Gość e2qgh
jak sie któraś skurwiła to niech idzie do ślubu w worze po ziemniakach

Gość weronika123321
Nie rozumiem tego, że jak jest wpadka to od razu trzeba się chajtać.. Dla mnie to głupie i tyle.

no ale są wyjątki że wszytko zaplanowana rezerwacji i ciąża :) to po co odwołac ? ja też brałam ślub w ciazy i nie żałuje

Gość slub w ciazy...
he he ja tez biore slub bedac w ciazy... z tym ze slub byl juz zaplanowany od roku wszystko pozamawiane pooplacane.... dobrze ze to bedzie 3 miesiac to sukienki nie bede musiala zm ieniac...

no jasne - ciaza jest przeszkoda tylko dla katolikow bo oni wyznaja czystosc przemalzenska - wiec tez nie maja tego problemu;-) a do urzedu rzeczywiscie brakuje asortymentu;-)

zgadzam sie z przedmowczynia - uwazam ze slub w ciazy jest ok, rozbrajaja mnie jedynie "katoliczki" w ciazy przedslubnej;-)))

Gość moja kuzynka brała ślub w 6
miesiącu i cały czas przesiedziała w magazynku z napojami bo rzygała na okrągło :) na całym weselu włącznie była może ze 2 godziny no i godzinka w kościele na mszy