Gość gość Napisano Maj 4, 2017 Warto przeczytać "Dianetyka: współczesna nauka o zdrowiu umysłowym" - ta książka dała mi dużo do myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2017 Czytałam i przyznam, że książka warta uwagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2017 "Uśmiech Losu", autor: Wiktor - polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Dla Mamy nie ma różnicy między papierem a opadającymi liśćmi – taka sama plaga, z którą nieustannie trzeba walczyć. Książka to tylko papier: przeczytałeś – spal. Trzymać książki w domu to to samo jakby nie słać łóżka. Poza tym czytanie rozmiękcza mózg, niszczy wzrok i zaraża protestanckimi albo komunistycznymi bzdurami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Polecam Alka Rogozinskiego- taka prawie Chmielewska w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 Polecam Dziennik cwaniaczka 12 No to lecimy http://www.taniaksiazka.pl/dziennik-cwaniaczka-12-no-to-lecimy-jeff-kinney-p-937583.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2019 Można na parę godzin zupełnie przepaść z ebookiem Księga ras. Cisza przed burzą. Nie ukrywam że siadałem do tej opowieści bez specjalnych oczekiwań a na koniec żałowałem że już nic więcej nie ma do przeczytania...Na szczęście w marcu ma pojawić się druga część juz nie mogę sie doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach