Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopopoo umarłam

nie dostałam kwiatka:(

Polecane posty

Gość hopopoo umarłam

wczoraj widziałam sie o raz trzeci z pewnym facetem, spedzilismy miły wieczor. Rano złozył mi dzis zyczenia z okazji dnia kobiet..ja sobie jednak myśle ze facet powinnien wczoraj mi chociaz czekoladke dac..z racji ze dzis sie nie bedziemy widziec:O a nie dał:( co myśleć?

Gość ja go lubie
mi nawet zyczen nie zlozyl tylko opowiadal jak mu zle bo w pracy..no zesz kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość hopopoo umarłam
powiedział mi wczoraj ze on nie lubi kwaitków w zasadzie bylismy na 2 randkach nie wiem czy facet ma obowiazek mi dawac kwiatka ale było by miło:D

Racja... powinnaś docenić to, że pamiętal o Dniu Kobiet. Kupowanie kwiatów wcale nie jest obowiązkiem facetów. Owszem, to miły gest z ich strony, ale nie sa do tego zobowiązani. Mój facet np. jest w tym momencie na wyjeździe, widzieliśmy się w sb. a teraz zobaczymy się dopiero w pt. i wcale nie wymagam od Niego żeby w niedz., a wtedy też miał okazję, przyjeżdżał z kwiatami. Ucieszę się, jeżeli napisze czy zadzwoni i złoży życzenia ;) Zresztą jest jeszcze szansa, że dostaniesz nawet cały bukiet. Wkońcu istnieje poczta kwiatowa :)

Gość wajola
może będziesz miała niespodziankę ?!

Gość hopopoo umarłam
watpie to dopiero 2 spotkania a facet nie daje kwaiatkówD:

Gość alti
Kwiatek nie obowiązek ale jednak potrafi zapaśc w pamięci kobiety jeśli dostaje go od kochanego męszczyzny, wtedy wlasnie taki dzień jak''dzień kobiet'' czy tez''walentynki'' odbieramy inaczej...czujemy sie docenione..wiadomo zycie codzienne nie zawsze umozliwia nam danie kwiatów osobie ukochanej ale mysle ze facet kochający te kilka razy w roku powinien sie postarac...nie musicie sie ze mna zgadzac ale sama tego doswiadczyłam i wiem jak sie czuje kobieta własnie w takiej sytuacjii....w Walentynki nie miał czasu sie ze mna spotkac bo stwierdził ze Walentynki mamy zawsze...dzis dzień kobiet a ja dostałam bukiet kwiatów(virtualny na gg) bez życzeń taki heh według mnie na odczep sie ...nie żadam brylantów i drogich prezentów ale zwykła pamiec i maly pachnący kwiatuszek kazdej kobiecie sprawia przyjemnosc:):)

moze jutro zabierze cie do Mc"Donalda na romantyczna kolację badz cierpliwa

tak....Mc Donald to odpowiednie miejsce na romantyzm przy świecach :D

powiedział mi wczoraj ze on nie lubi kwaitków tekst dnia niezależnie od tego czy powinien czy nie to tego typu stwierdzenia pokazują z kim mamy do czynienia bo ja to myślałam, że kwiaty daje się kobietom i bierze się pod uwagę czy to one lubią (!) kwiaty potem będzie, że oleje twoje urodziny bo on nie lubi twoich urodzin ( dziwnym zbiegiem okoliczności swoje jakoś bez problemu będzie obchodził) itd, itp

tak....Mc Donald to odpowiednie miejsce na romantyzm przy świecach" dla faceta który nie mysli o tobie i o tym by ci dac "głupiego" kwiatka Mc"Donald to i tak wiele :P

Gość hopopoo umarłam
pwiedział ze nie lubi dawac kwiatów ale za to woli dawac jakies małe upominki..jest z tych bardziej praktycznych ja mu powiedziałam ze uwielbiam dostawac kwaity;)

pwiedział ze nie lubi dawac kwiatów ale za to woli dawac jakies małe upominki..jest z tych bardziej praktycznych poczekaj moze jeszcze dostaniesz kostke do wc o zapachu kwiatowym

Gość hopopoo umarłam
widzielismy sie wczoraj po raz drugi..nie wiem heh moze za duzo oczekuje:D

Gość alti
hehehhe...toś pojechała:):):)

Gość alti
ike powiedział mi wczoraj ze on nie lubi kwaitków tekst dnia niezależnie od tego czy powinien czy nie to tego typu stwierdzenia pokazują z kim mamy do czynienia bo ja to myślałam, że kwiaty daje się kobietom i bierze się pod uwagę czy to one lubią (!) kwiaty potem będzie, że oleje twoje urodziny bo on nie lubi twoich urodzin ( dziwnym zbiegiem okoliczności swoje jakoś bez problemu będzie obchodził) itd, itp ZGADZAM SIĘ!!!!!!

"Docenić, że przynajmniej pamiętał..." Powiedz, mi jakim ślepym idiotą trzeba być żeby nie wiedzieć, że dzisiaj DK? wystarczy wyjść na miasto... plakaty, tv, Internet... no weźcie ludzie ni głoście herezji :o

Gość alti
NO ZESTAW HAPPY MEAL NICZEGO NIE ZAŁATWI:(:(

niektórzy panowie nie obchodzą dnia kobiet co jest kolejnym zabójczym pomysłem oni!!! nie obchodzą :D oni nie uznają spoko szkoda tylko, że zapomnieli zapytać czy ich lepsza połowa podziela ich nastawienie do tego dnia bo to chyba od kobiety powinno zależeć

Gość alti
Tak tak ....najlepiej bedzie jak zaczniemy sobie same kwiaty wysylac dawac ect.. oni potrzebni tylko w lóżku... albo my:(:(

gdzie wy znajdujecie tych facetow?? Ja dostaje kwiatki nawet bez okazji np. jak mam zly dzien, jestem smutna itp. Niby nic, ale to naprawdę miłe...

Gość alti
Zebyś wiedziała ze mile:):)tylko pozazdroscic :):)

:D Jak tak czytam to chyba naprawde mam szczescie :D... Tyle, ze od Jarusia dostawalam kwiatki nawet wtedy jak sie o mnie staral jak narazie nic sie nie zmienilo...:) P.S- napewno nie na imprezach :D

Koniec nie koniec ale Moim zdaniem kwiatek wcale nie jest drogi i zadna sztuka to nie jest zeby go kupic od czasu do czasu chocby po to zeby sprawic ukochanej przyjemnosc :)

nie jest to koniec świata ale podarowanie babie tego głupiego badyla bo akurat jest okazja też chyba dla panów nie jest końcem świata :)

Co wy macie z tymi kwiatkami ?? Mój sąsiad na okrągło chleje i tłucze swoją kobietę za to na dzień kobiet kwiatek jest. Zgroza !