Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar277

PODZIĘKOWAĆ?????

Polecane posty

Gość mar277

Mój facet wysłał mi dzisiaj tylko smsa, w ktorym zlozyl zyczenia i oswiadczyl ze kwiatka dostane w pozniejszym czasie. Od paru miesiecy zyjemy na odleglosc. Mysle ze mogl sie jakos postarac i zamowic kwiaty. Przeciez teraz tyle roznych mozliwosci. Przykro mi troche i nawet nie mam ochoty odpisac mu na tego smsa.

pieprzona materialistka... Ma fortunę wydać na kwiaty z dostawą, bo musisz je dostać NATYCHMIAST. Nie dziękuj. Może dzięki temu facet zauważy jaką ma wartościową kobietę.

Gość mar277
Nie przesadzaj z ta fortuna. Raz w roku to chociaz moglbys sie czyms wykazac, ale wy durne baby wiecznie te meskie ofiary bronicie.

Gość dobraa rada
rzuc go za to :D 🖐️

Skoro uważasz, że Twój facet jest męską ofiarą, bo będąc daleko wysłał Ci życzenia i obiecał, że później dostaniesz kwiaty (jak rozumiem osobiście - palant!)... Babom to się jednak w dupach przewraca. A Ty mu na dzień mężczyn kwiaty wysyłasz?

Mi mój jak cos to tylko zyczenia złoży i na żaden upominek z jego strony nie liczę, bo akurat nie jest "przy kasie"... a teraz pewnie jeszcze spi :) I pewnie nawet bym sie nie obraziła, gdyby mi dzis zyczen nie złozył.. Dobrze tu ktos napisał... materialistka.

ja bym wolala zeby czym innym sie wykazal , zeby przyjechal i spedzil ze mna cudowne chwile, a dzien kobiet, bez jaj wielkie mi swieto, dzien jak codzien, chyba troche przesadzasz z ta wysylka:/

a gdyby ci wysłał te kwiaty, to pewie byłabyś niezadowolona że kwiaty dostałaś "bo to takie oklepane, przecież mógł się bardziej postarać"

Gość mar277
Nie bylabym niezadowolona, bylabym bardzo mile zaskoczona, bo wiem ze jemu ciezko do takich gestow. Dobra, zostalam okreslona materialistka, ok, nie bede tutaj wdawac sie w dyskusje.