Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tymi ludźmi??????

co z tymi ludźmi???????

Polecane posty

Gość co z tymi ludźmi??????

byłam wczoraj na spacerze, pogoda piękna, ale lekki wiatr, no i tak spaceruje sobie i jeden sąsiad z tekstem: a nie za zimno to na spacery? więc ja grzecznie , że nie..., za chwile jakaś stara baba z tekstem : zgłupiałaś dziewucho ? marzec a ty spacery urządzasz? no to nie wytrzymałam i ja wyzwałam. teściowa foch bo powinnam być kulturalna u niej na wsi

Gość mamachichi
ale o chodzi, sama spacerowałaś czy z dzieckiem? wyzywać ludzi nie wypada, mogłaś ją po prostu jakoś zignorować czy powiedzieć, że Twój pediatra zaleca takie spacery i tyle, ale się nie przejmuj, ludzie zawsze gadają

Co jak co, ale fige obchodzi to kogoś czy ja jestem na spacerze, czy nie. I ostatnią rzeczą byłoby gdybym się musiała obcym ludziom spowiadać dlaczego tam jestem lub nie. Niech każdy pilnuje swojego nosa!!!

Gość a ja wam opowiem
zapomniałam napisać że z dzieckiem, zastanawiam się czy wcześniej nie chodzili na spacery? skąd to zacofanie? powiedziałam tylko " proszę nie interesować się kiedy ja na spacery z dzieckiem chodzę bo od pani mi na lekarza nie daje"

Gość Łooo rety
gdzie Ty mieszkasz dziewczyno, że ludzie się dziwią, że na spacer chodzisz w marcu ? Czy oni tam całą zimę w domach siedzą i nosa nie wytykają ? Z dzieckiem wychodzi się na spacer o każdej porze, chyba że mróz powyżej 10 stopni, albo strasznie leje czy wieje.

Gość a ja wam opowiem
zgadzam się, dlaczego ktoś komentuje moje spacery z moim dzieckiem. a teściowa zamiast po mojej stronie to foch!

Gość Łooo rety
co za zaściankowe myślenie. Myślałam, że na wsiach ludzie już są bardziej cywilizowani i nowocześni. Nie przejmuj się dziewczyno i rób swoje. Albo wyprowadź się do miasta.

Gość a ja wam opowiem
wiecie najśmieszniejsze jest to że ja mieszkam na obrzeżach dużego miasta

Gość Łooo rety
nie rozumiem, ja całą zimę dzień w dzień chodziłam na spacer. W mieście pełno mam spacerujących , czy to w grudniu, czy marcu.

Gość a ja wam opowiem
jeszcze teściowa mi wyjaśniła że to niby w marcu jak dziecko zachoruje to już bardzo poważnie i ciężko wyleczyć:P

Gość a ja wam opowiem
dzięki, że mogłam tu swoją złość wyrzucić :) zaraz dla relaksu znów spacerek....eh....