Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helphelphelp

ciągle myślę o seksie..

Polecane posty

Gość helphelphelp

Boże mam 23 lata, nigdy nie uprawiałam seksu, nie dlatego, że jestem jakaś straszna i nikt mnie nie chciał, ale raz byłam w związku 3 lata, ale to było w liceum i nie kochałam tego kogoś, i uwazałam że za młoda jestem żeby to robić tylko dla przyjemności bez miłości. Pozniej pokochołam innego, to trwa do dzisiaj.Nigdy z nim nie będę. ALe ostatnio dzieje się coś dziwnego, bez przerwy myślę o seksie. Wyobrazam sobie, że się z kimś kocham, wszędzie. Ostatnio nawet gdy byłam z przyjacielem, którego zawsze traktowałam jak brata to gdy sobie trochę wypiliśmy alkoholu to do niczego nie doszło, ale i on się jakoś odhamował i gdyby jeszcze trochę to masakra by była... Z jednej strony jak sobie pomyślę, że mogłabym z nim to aż mnie odrzuca,, bo to jak z bratem ale też czuję takie coś ciepłego w brzuchu jak o tym pomyślę. Boże nie widzę nikogo wokół z kim mogłabym ot tak pojsc do łożka bo mnie pociąga. A jednocześnie nie wiem jak dam radę. Masturbuję się, ale to daje tylko na trochę ulgę ;] Potraktujcie to poważnie, jakkolowiek to wygląda

Gość No i co w związku
z tym, co napisałaś :D ? Czego oczekujesz po nas, bandzie onanistów i prawików :classic_cool: ? Szukasz albo kogoś, kto cię zawlecze do łóżka - albo sposobu na nie myślenie o seksie. Zdecyduj się :)

Gość manianowak
dziewczyny wejdzcie sobie na stronkę www.erotyzm-oczami-kobiet.pl tam znajdziecie sporo fajnych artykułów dotyczących sfery kobiecej seksualności oraz erotyki, poza tym obejrzycie tam artystyczne filmy oraz zdjęcia

Gość helphelphelp
I prosze nie zwracac sie do mnie przez Ty!

Gość KCN
...jesli to wyzej to podszyw, to najlepszy jaki do tej pory czytalem...a jesli prawda, no to panna 23 letnia sie chyba pomylila z adresem swoich zali :)