Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wstydzę się Jezusa

Dekalog Odpowiedzialnej Dziewczyny;

Polecane posty

Gość Nie wstydzę się Jezusa

1.Nie jestem zabawką, moje ciało jest dziełem Boga. 2.Czystość jest wciąż dla mnie cenną wartością, której nie mogę podarować byle komu i byle jak. 3.Chciałabym mieć męża i dzieci. Zachowam moją czystość i miłość dla nich. 4.Kiedyś mój chłopak zostanie mężem i ojcem. Chcę mu pomóc, aby był KIMŚ w oczach żony i dzieci. 5.Mój sposób bycia nie jest obojętny dla chłopaka. Zwracam uwagę na moje zachowanie dla naszego wspólnego dobra. 6.Pierwsze ?NIE? może być trudne ? każde następne będzie łatwiejsze. 7.Moje pocałunki wyrażają dar mojej miłości i są o wiele więcej warte niż udana impreza lub kino. 8.Kocham moich rodziców; nie zawiodę ich zaufania. 9.Gdy zostanę matką, będę kochać każde swoje dziecko od poczęcia i chronić je niezależnie od trudności, jakie staną na mojej drodze życia. 10.Nie dam sobie wmówić, że jestem gorsza, bo mam takie niedzisiejsze poglądy. To po prostu nie jest prawdą!

Gość normalny chłopak z sąsiedztwa
jestem facetem i popieram Cię w 100% brawo!

Gość Lolek lolkofski
Wow jestes ideałem kobiety, ale nie wierze ze jestes sama ;]

Gość Lolek lolkofski
to raczej nie miejsce dla mnie :] ja jestem z tych troche wierzących niepraktykujących:D

"jestem facetem i popieram Cię w 100% brawo!" Ładnie tak samej sobie odpisywać? :D "Dekalog" z dupy wzięty.

Nie mam nic przeciwko zjebaniu tego tematu przez kogoś kto wstawia te buźki.

Ja również przestrzegam tych zasad. Chcę zachować dziewictwo do ślubu.

Gość Do Darker
A ty byś pewnie chciał dziewczynę, która będzie cię notorycznie zdradzała?

"A ty byś pewnie chciał dziewczynę, która będzie cię notorycznie zdradzała?" A co ma piernik do wiatraka? Ty pewnie jesteś z tych co myślą, że jak do ślubu dziewica to nie zdradzi za żadne skarby? Gratuluję ciasnoty umysłowej.

Gość Lolek lolkofski
Darker zdecydowanie cie popieram :D

Najśmieszniej będzie jak się taka uchowa po 30-stce. Wtedy to problemem będzie jak dziewictwo stracić a nie zachować. Faceci będą uciekać od takiej jak od trędowatej :D

Gość pani stonoga 2
BARDZO MĄDRY KTOŚ TO NAPISAŁ. BĘDE O TYM PAMIĘTAĆ;)

"BARDZO MĄDRY KTOŚ TO NAPISAŁ. BĘDE O TYM PAMIĘTAĆ" Ty za to niezbyt mądra jesteś skoro do "myślenia" pobudzają cię inni.

Gość Do Darker
Jak ktoś jest głupi to wmawia głupotę komuś! To ty masz ciasnotę umysłową! Jeżeli dziewczyna przed ślubem miała już wielu partnerów seksualnych, to tym bardziej będzie w przyszłości zdradzać męża! Szanująca się dziewczyna nie idzie do łóżka z chłopakiem po jednym tygodniu znajomości!

Chociaż to pomarańczowe powyżej sama autorka mogła napisać. Trudno znaleźć kogoś na tyle popieprzonego aby zgadzał się z tym pożal się boże manifestem. Może w oazach :D

"Jak ktoś jest głupi to wmawia głupotę komuś!" Sam to wymyśliłeś teraz? "To ty masz ciasnotę umysłową!" Napisz coś od siebie lepiej. "Jeżeli dziewczyna przed ślubem miała już wielu partnerów seksualnych, to tym bardziej będzie w przyszłości zdradzać męża!" No tak bo dziewica to jak inwestycja w obligacje :D Nie chciał bym ani jednej ani drugiej. Jedna wiecznie niedopieszczona druga sopel lodu z którym jedyną rozrywką będzie trzymanie się za ręce i wspólne czytanie psalmów. "Szanująca się dziewczyna nie idzie do łóżka z chłopakiem po jednym tygodniu znajomości!" A czy ktoś tu pisał, że po tygodniu? Idź na całość.

Gość Do Darker
Darker napisał: ''Najśmieszniej będzie jak się taka uchowa po 30-stce. Wtedy to problemem będzie jak dziewictwo stracić a nie zachować. Faceci będą uciekać od takiej jak od trędowatej'' Faceci nie ! Tylko kurwiarze i ruchacze od niej uciekną!

"Faceci nie ! Tylko k**wiarze i ruchacze od niej uciekną!" Ależ oczywiście :D Ja bym takiej nie chciał choć sam jestem starym prawikiem (27 lat). Jakoś do wizerunku kurwiarza nie pasuję.

Gość dobry ten dekalog
może inaczej bym to sama napisała, ale w gruncie rzecyz mam takie same zasady ;)

Gość Do Darker
Tak, bo jak dziewica, to od razu musi być religijna! Głupi jesteś człowieku! I nie pisz, że jestem autorką tego topicu, bo nawet nie jestem kobietą, tylko facetem, ale nie takim pustogłowym posuwaczem jak ty!

Gość Do Darker
Ty jesteś prawikiem? Buahahahah! Uważaj, bo uwierzę! Ja akurat jestem naprawdę prawikiem i nie chce dziewczyny, która już to robiła, a napewno nie jak robiła to dziesiątki razy! Co gorsze jakbym się całował z taką co to robiła już kiedyś facetowi laskę to bym chyba zwymiotował, no ale która dziewczyna się przyzna, że to robiła?

Zapomniano tylko dodać, że poślubie można się odkochać. Coś się może rozwalić. Może się okazać, że dziewczyna jest tak zahamowana, że seks to będzie od wielkiego święta. Albo taki będzie facet. Nie wyszłabm za kogoś z kim wcześniej nie sprawdzilibyśmy się w najróżniejszych sytuacjach

Gość naatalkaaa
Nie rozumiem co w tym wszystkim znaczy "czystość"? Błona dziewicza? I w imię czego mialabym robić takie poświęcenia i odmawiać sobie i partnerowi, którego kocham i szanuję z wzajemnością, przyjemności?

Co do owego dekalogu: Punkt pierwszy podpada pod fanatyzm religijny. Punkt drugi to składanie pokłonów błonie w cipie. Punkt trzeci to próba handlu (ja ci dam błonę ty mi związek do śmierci) Punkt czwarty sugeruje, że kazdemu będzie opowiadać, że dała dopiero po ślubie. Tak jakby to czyniło "KOGOŚ" z faceta i nic poza tym :D Do punktu piątego nie mam żadnych zastrzeżeń. Punkt szósty... ??? Do punktu siódmego nie mam żadnych zastrzeżeń. I zepsuty zegar ma rację dwa razy na dobę. Punkt ósmy wciśnięty na siłę. (tak jakby jej rodziców pasjonowała jej błona) Punkt dziewiąty wciśnięty na siłę. Nie mówi niczego czego nie wymaga się od każdej matki. Punkt dziesiąty jako desperacka próba podtrzymania wizerunku cnotki niewydymki.

"ale która dziewczyna się przyzna, że to robiła?" Najlepiej podłączyć ją do wykrywacza kłamstw :)

Gość dobry ten dekalog
Boratka - odkochać? zauroczenei moż eminąć, ale ślub bierze sie nie z przypadkową osobą i nie na hurra dziewczyna zachamowana? - takie rzeczy widać, jestem dziewica ale mam duży temperament i wiem, że będę lubić seks :) jak sie zakocham to ledwo nad soba panuję :D po facecie tez widać namiętność lub jej brak. Moż enie mam takiego doświadczenea jak ty ale mam intuicję.

"Tak, bo jak dziewica, to od razu musi być religijna! Głupi jesteś człowieku!" Ta pisze o bogu i czystości więc dość mocno jej kadzidło do głowy uderzyło. A co do innych to nic nie zmienia. "(...)nie jestem kobietą, tylko facetem, ale nie takim pustogłowym posuwaczem jak ty!" Co zaraz się wyjaśni :D "Ty jesteś prawikiem? Buahahahah! Uważaj, bo uwierzę!" To nie wierz, głąbie. "Ja akurat jestem naprawdę prawikiem i nie chce dziewczyny, która już to robiła, a napewno nie jak robiła to dziesiątki razy!" Ja też nie chcę. W czym problem zatem? "Co gorsze jakbym się całował z taką co to robiła już kiedyś facetowi laskę to bym chyba zwymiotował, no ale która dziewczyna się przyzna, że to robiła?" Każda co miała chłopaka to robiła.