Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wstydzę się Jezusa

Dekalog Odpowiedzialnej Dziewczyny;

Polecane posty

Forum to miejsce na dyskusje. Jak autorka miała na cetu tylko umieszczenie swojej deklaracji czystości i nie chciała żeby ktoś się wypowiadał to wybrała złe miejsce. Mi nie przeszkadza, że ktoś się stosuje do tego co napisała, ale mogę wyrażać swoje zdanie na temat

Reguły są tu i tam. Ale wszędzie są tylko ludzie. I jak to jest z przestrzeganiem tych reguł dobrze wiemy

Gość Cała nadzieja w muzułmanach!
Boratka Każdy wierny Allacha może mieć 4 żony! Może, ale nie musi! Dziś już raczej każdy muzułmanin chce mieć tę jedną jedyną, a charemów już dawno nie ma! Tak czy siak, oni kiedyś do nas przyjdą!

Gość Zuzanna Ameliiia
Muzulmanie juz przyszli i do Europy i do USA. Co bedzie dalej to sie dopiero okaze. Czy stanowia zagrozenie? 11sept, Madryt i Londyn wyraznie pokazaly , ze moga stanowic i to dosc powazne. Autorko - jesli sie pojawisz to wyjasnij o co Ci chodzi w 6-tym punkcie Twojego postulatu , bo nie rozumiem.

Mimo że jestem ateistką, szacun dla autorki. Darker, wal się. Ośmieszasz nas.

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie widze zadnego powodu do szacunku . Alle zycze autorce aby zrealizowala swoj postulaty dokladnie tak jak je okreslila.

Gość 399398498326497236964987362498
Meladie Dobrze piszesz! Pastafarianka reaktywacja I ty jesteś tolerancyjna?????

Wkur... mnie ateiści, którzy uważają się za nowoczesnych i tolerancyjnych, a jednocześnie wyśmiewają wierzących. Nie są ani nowocześni, ani tolerancyjni. A autorce należy się szacunek, bo sama szanuje siebie, odróżnieniu od większości współczesnych dziewczyn.

Gość sbsdkfbksdbfkjsdfkjsdhfkhd
Do Zuzanna Ameliiia A ty masz szacunek wyłącznie do puszczalskich i alfonsów? Coś ci się przestawiło o 180 stopni!

Gość Do Maladie
Masz 100% racji! Ci wszelkiej maści liberałowie, ateiści i lewicowcy uważają się za tolerancyjnych, a wyzywają katolików na każdym kroku! Niejeden taki ''tolerancyjny'' ateista życzy katolikom wszystkiego co najgorsze! Taka ich tolerancja!

Gość Zuzanna Ameliiia
M - o ktorych konkretnie dziewczynach piszesz? Bylas przy tym jak sie jakas "puszczala"? Za materac robilas? To czy autorka siebie szanuje czy nie to pojecie bardzo wzgledne. Dla mnie przybranie postawy powszechnie polecanej nie ma zadnego zwiazku z szacunkiem. Niemniej uwazam, ze kazdy moze zyc jak sobie chce jak dlugo nie godzi to bezposrednio w bezpieczenstwo innych. te co wola sie "puszczac" tez maja dokladnie takie same prawo. To jest ich wybor i tak samo nalezy im sie szacunek. Dokladnie taki sam jak tym z przeciwnej strony- jesli juz o szacunku mowa.

Gość Do Maladie
Oł... Szkoda, że reszta nie jest taka jak Ty! Jesteś wporządku!

Gość Zuzanna Ameliiia
Blondyn - to bylo chyba i tak nie do unikniecia - wczesniej czy pozniej