Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wstydzę się Jezusa

Dekalog Odpowiedzialnej Dziewczyny;

Polecane posty

"jestem dziewica ale mam duży temperament i wiem, że będę lubić seks" Jak spróbujesz to dopiero się wypowiadaj czy lubisz czy nie.

Gość jatojaikt
w końcu jakaś normalna dziewczyna a nie te puste barbie co tylko patrzą, który ma większego chuja, więcej kasy, lepsze auto, żeby na dzień kupował 100 prezentów ;// Jestem dziewczyną :P

"w końcu jakaś normalna dziewczyna a nie te puste barbie" Ona nie jest normalna. I istnieje wiele innych poza panną z oazy a barbie z imprezy.

No już widzę jak przed ślubem rozmawia się szczerze o seksie bez jego uprawiania. Na pewno facet przyzna się, że ma fantazje sado maso i chciałby je zrealizować. To tylko taki przykład. I to prawda, że jeśli czegoś nie robiłaś to nie wiesz czy będziesz lubić

A ja uważam, że do wszystkiego trzeba podchodzić z umiarem - nie przeginać ani w jedną ani w drugą stronę. Darker ma sporo racji. A autorka jest moim zdaniem coś nie teges... Ok, rozumiem, kazdy może mieć poglądy jakie chce, ale wygłaszać to na forum i robić z siebie jakaś świętą? Mam wrażenie, że chodzi wyłącznie o pokazanie, że jest lepsza od większości zepsutego społeczeństwa. I o prowokację, bo wiadomo - taki temat wzbudza kontrowersję.

"No już widzę jak przed ślubem rozmawia się szczerze o seksie bez jego uprawiania." Teoria a praktyka to dwie różne sprawy.

Nie każda kobieta aktywna seksualnie to puszczalska lafirynda. I nie każda dziewica to porządna normalna dziewczyna

Gość Do Darker
Ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz! Autorka jest religijna, ale to nie znaczy, że każda dziewica jest religijna! Jestem prawikiem, ale nie religijnym! Mam takie same zasady i wartości moralne jak chrześcijanie, ale nie należę do jakiejkolwiek religii! Zaskoczony???? Myślę, że wiele dziewczyn zachowuje swoje dziewictwo choć nie są religijne!

Gość dobry ten dekalog
Ja nie generalizuje, nie oceniam. Nawet nie wiem czy sama wytrzymam :) moim celem tez nie jest odczekanie do ślubu z pierwszym seksem. Moim celem jest szczęście, a chce by było ono zbudowane na szczerej relacji i wzajemnym szacunku i zrozumieniu.

Arquen-> dokładnie. Powiedzmy facet powie o fantazjach o seksie oralnym. Jest ta chwila i okazuje się, że on najbardziej lubi głębokie gardło i szarpanie za włosy. A dziewczyna zaczyna się czuć wykorzystywana jak rzecz. Znam taką parę niestety. Oboje już teraz bardzo nieszczęśliwi

"Ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz! Autorka jest religijna, ale to nie znaczy, że każda dziewica jest religijna!" Sam czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że nawet jeśli nie jest to niczego nie zmienia. zamiast tak się śpieszyc z riposta doczytaj do konca. "Jestem prawikiem, ale nie religijnym!" I chwała ci za to. "Mam takie same zasady i wartości moralne jak chrześcijanie, ale nie należę do jakiejkolwiek religii! Zaskoczony????" Nie. Powinienem? "Myślę, że wiele dziewczyn zachowuje swoje dziewictwo choć nie są religijne!" Wiadomość z ostatniej chwili: John Lennon nadal nie żyje :D

Gość Cała nadzieja w muzułmanach!
Czarownica paskudna Taa... Tylko tematy o rozwiązłości i zdradach są na kafe tolerowane Boratka Ale głupotę napisałaś! Jak dziewczyna jest ''aktywna seksualnie'' to wiadomo, że puszczalska! Całą nadzieja w Islamie! Już co piąty mieszkaniec UE jest muzułmaninem, a imigrantów z krajów arabskich przybywa :) Niedługo zostaną same muslimy, a reszta białych będzie musiała uznać Allacha za Boga, albo dostanie maczetą w łeb! Nie ma Boga oprócz Allacha, a Mahomet jest Jego Prorokiem!

"Ale głupotę napisałaś! Jak dziewczyna jest ''aktywna seksualnie'' to wiadomo, że puszczalska!" Aktywna seksualnie oznacza, że uprawia seks. Nie chodzi o liczbę partnerów, może to robić nawet z własnym facetem. Wtedy jest aktywna seksualnie. Co za debile na tym forum? "Nie ma Boga oprócz Allacha, a Mahomet jest Jego Prorokiem!" Wracaj na swoją pustynię.

Islam najszybciej spośród wszystkich religii zdobywa nowych wiernych. 30 marca 2008 dziennik Corriere della Sera podał informację, iż Watykan po raz pierwszy oficjalnie przyznał, że liczba wyznawców islamu przekroczyła liczbę członków Kościoła rzymskokatolickiego (obecnie katolicy stanowią 17,4% ludności świata, a muzułmanie 19,2%) Tak czy siak to muzułmanie uratują świat przed moralną zagładą! Darken Na pustyni to ci łeb utną, za obrazę Allacha i Proroka! Skończy się raz na zawsze zachodnia niemoralność!

"Islam najszybciej spośród wszystkich religii zdobywa nowych wiernych." Ciemny lud wszystko kupi. "Darken" Darker nie darken. Dość mam analfabetów co nawet nicka nie potrafią przepisać bez błędu.

No to giń za wiarę a w raju 1000 dziewic dostaniesz w nagrodę:)

Do właśnie widzimy Ty nic nie widzisz! Kiedyś Mubarak w Egipcie zdelegalizował fanatyczne Bractwo Muzułmańskie! Teraz po obaleniu Mubaraka Bractwo się odrodzi! Jak rebelianci w Libii obalą Muamara Kadafi to stworzą państwo czysto islamskie! I tak kraj po kraju zrobią porządek u siebie, a potem będą nawracać zboczonych debili z Europy! 11.09 to przy tym będzie bajka! Maczeta w ruch!

Niech sobie autorka żyje jak chce ;) Ja kocham swojego faceta, też chce mieć rodzinę, dzieciaki, a seks jest najwspanialszym aktem miłości :) czemu niby miałabym z niego rezygnować?? Bo ksiądz mi zabrania ? :D To niech księża przestaną go uprawiać, a szczególnie z nieletnimi. To może się zastanowię ;)

Ty pamaranczko to najwyraźniej chcesz poznać smak muzułmańskiego miecza bo tak się tutaj spuszczasz. Się Polska nie podoba to w samolot i do Libii

Gość lhooq
chyba własnie pokochałam darkera :)

Do właśnie widzimy Bo co mi kto zrobi? Nie strasz mnie gościu, jesteś żałosny! Nie zrobiłem nic złego! Nie jestem też muzułmaninem, ale widzę w Islamie nadzieję i przewiduje co może się stać w przyszłości! A prawda jest taka, że fundamentalistom islamskim śni się od wielu lat zniszczenie niemoralnego zachodu! I dopną swego, bo to fanatycy,a tacy się nigdy nie poddają! Może my tego nie dożyjemy, ale np. nasze dzieci, albo inne, jeszcze bardziej zdemoralizowane pokolenia tak i będzie to wina wyłącznie rodowitych mieszkańców Europy, bo jesteśmy niemoralni i próbujemy to zboczenie narzucić muzułmanom, a ich to wnerwia!!!!!!!

Gość dawno i nie prawda
zabujałem się kiedyś w takiej - co tydzień w kościele, chórek(no trzeba przyznać głos ma cudowny) te wszystkie organizacje przykościelne traktowała mnie jak śmiecia widocznie byłem tym złym a ona się nie będzie zniżać do poziomu maluczkich dzięki Niej też straciłem wiare że Bóg rzeczywiście istnieje i że to wszystko co robią katolicy to jest na pokaz przy okazji ma 28 i wciąż sama - bo chyba ma poglądy takie jak autorka tytułowego, i tak się strasznie chroni, że nie dostrzega innych ludzi

Gość medalik 100%
Myślę, że wszystko musi mieć swój umiar. Kobieta powinna się szanować, a kobieta, która chce podarować mężczyźnie swoje dziewictwo na pewno zasługuje na wielki podziw. Tylko jakoś ciężko mi sobie wyobrazić taką kobietę, która jest atrakcyjna i ma powiedzmy 23-26 lat. To dziś niemożliwe.

Gość Do: dawno i nie prawda
Może ta 28letnia dziewczyna woli być sama, skoro nie znajdzie swojego ideału???? Ja mam takie same poglądy jak autorka topicu i wolę zostać starym kawalerem niż mieć żonę z musu!

Gość Zuzanna Ameliiia
A moze byscie sie tak odczepili od autorki topiku? Ma takie poglady jakie ma . Gdzie jest powiedziane ze nie moze tak zyc skoro tak jej odpowiada. Przeciez nikt nie zmusza nikogo do wiazania sie z nia. Kazdy ma w zyciu co najmniej jeden wybor - czy woli byc z kims czy sam. Wiecej tolerancji by sie przydalo.

"Ja mam takie same poglądy jak autorka topicu i wolę zostać starym kawalerem niż mieć żonę z musu!" Nikt cię nie zmusza :D "A moze byscie sie tak odczepili od autorki topiku?" Kto wchodzi na forum musi się liczyć z tym, że nie każdemu przypadnie do gustu. "Wiecej tolerancji by sie przydalo." Tolerancja to tylko pokazanie komuś, że nie zasługuje na nic lepszego.

Drogi miłośniku moralności islamskiej-> operacje przywracania dziewictwa są najpopularniejsze właśnie w krajach muzułmańskich. Nie wierzysz chyba, że oni tam seks tylko po bożemu uprawiają. A o haremach z przeszłości i traktowaniu kobiety jako obiektu seksualnego to już zapomniałeś?

Gość Zuzanna Ameliiia
Mylisz sie Darker. Tolerancja to pokazanie , ze inni moga zyc na swoj sposob nawet jezeli nam ten sposob nie odpowiada. W Islamie reguly pozycia sa jeszcze ostrzejsze niz w katolicyzmie..... W praktyce wyglada to dosc podobnie jak w katolicyzmie.