Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsddcdss

O KURWA! bardzo dziwne porażenie przy-senne

Polecane posty

Gość wsddcdss

zapewne wicie czym jest porażenie przy-senne, ja osobiście mam to często. Ale dopiero dziś przeżyłam czegoś takiego.. i wiem że było tak naprawdę.. czułam jak duszą odkleiłam się od ciała, uniosłam na może 5 cm od ciała, i czułam że mogę się w nim poruszać duszą, bo ciało leżało jak zastygłe.. a wiec żeby to sprawdzić i korzystając z okazji, położyłam się duszą na plecy ( pomimo że leżało ciało bokiem ) później chciałam położyć się duszą na drugi bok, ale się trochę przestraszyłam, bo trochę mnie to bolało, więc wróciłam do pozycji w jakiej leżało ciało, i próbowałam się przebudzić, no...ale znowu nie mogłam, i trochę walczyłam zanim oficjalnie się obudziłam, masakra która trwa kilka sekund/ minut, co o tym myślicie? mieliście podobne zdarzenia?

Gość wsddcdss
up

Gość wsddcdss
upupuppupup

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrryk
Ja tylko raz w życiu wyleciałam z ciała- miałam wtedy z 8-10 lat nie pamiętam dokładnie. Byłam chora i wieczorem gdy zasnełam poczułam jakby mnie coś sciągało z łóżka aż wyciągneło całkowicie i o dziwo zobaczyłam,że wyciągnięta została tylko dusza bo ciało spało nadal pode mną. Wisiałam nad nim chwile po czym znów wpadłam w nie. Nie było w tym nic przerażającego -po latach poczytałam o życiu po życiu i może wtedy jakby umierałam -nie wiem ale nigdy juz niestety mi sie to nie powtórzyło.. A co do Ciebie -wpisz w google oobe -Twój opis mi to przypomina.