Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNAmezatka1236

ZAPOMNIAŁ;(

Polecane posty

Gość SMUTNAmezatka1236

Moj maz zapomnial ,nawet zyczen mi nie zlozyl w ogole od kad urodzilam syna zrobil sie zupelnie inny myslalm ze przynajmnmiej zyczenia mi zlozy a on nic pojechal do pracy i tak mi jakos smutno;(

Gość nietakasmutna
moj tez, nie przejmuj sie dzien sie jeszcze nie konczy

Gość ja też mam dzis smutny
Mam faceta od 5 lat, on nie ma pracy więc nie zarabia, ja zawsze twierdzę, że pieniądze są wspólne, bezrobocie może dopaść każdego i może być tak, że ja kiedyś będę bezrobotna a on tylko będzie pracowałam- więc na kwitka nie liczyłam, on na to nie weźmie z domowych pieniędzy. Ale chociaż na życzenia. A on zapomniał. Tak zwyczajnie. Jechaliśmy autem w radiu zaczęli coś mówić o dniu kobiet, poklepał mnie po kolanie i powiedział wszystkiego najlepszego. O drugiej po południu. Tak na odwal się. Wiem, że to głupie święto, miłość okazuje się na co dzień, ale nie czuje się kobietą. Jest mi zwyczajnie smutno. On teraz siedzi ogląda film na laptopie, ja przy stacjonarnym jeszcze pracuję, ale nawet na spacer mnie nie zbierze.

Gość dsfgbhhk
Bo takie siwta powinni zlikwidowac!!! I byloby po klopocie! dzien kobiet dzien mezczyzn I walentynki po co to komu! A ja chce Dzien leniuchowania :D