Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna1111

Czy ktoś kto nigdy nie pracowal

Polecane posty

Gość 65765765
W Polsce jest przede wszystkim bardzo słaba siła nabywcza,która decyduje o nikłej opłcalności firm. Ludzie wydają pieniądze tylko na podstawowe potrzeby. i głównie na tym można zarobic. tyle że wszydtko co wymaga niskiego nakładu, np. b. drobny handel, jest obstawione.

Gość Elwirkaaa
idz do TVN

Gość Sami komuniści na tym forum
W Polsce jest przede wszystkim bardzo słaba siła nabywcza,która decyduje o nikłej opłcalności firm. Ludzie wydają pieniądze tylko na podstawowe potrzeby. i głównie na tym można zarobic. tyle że wszydtko co wymaga niskiego nakładu, np. b. drobny handel, jest obstawione. Dlatego klientami mojej firmy są wysokorozwinięte kraje UE

żeby otworzyć firmę trzeba - czekaj jeszcze ze 20 lat, aż tacy jak ja otworzą w Polsce więcej firm.

Gość Elwirkaaa
ona nie otworzy firmy bo nie ma kasy.Wszedzie trzeba placic za certyfikaty .Ale zes sobie temat wymyslila

Ale was komunizm pokrzywił. W Polsce przez najbliższych 20 lat będzie bieda bo jest za mało prywatnych firm, a w kapitaliźmie wszystkie firmy komunistyczne się likwiduje. Zbawieniem dla tej niedobrej Polski są tacy ludzie jak ja, którzy tworzą takim niezaradnym ludziom jak wy miejsca pracy. Jeżeli chcecie mi pomóc, przyspieszyć rozwój prywatnych firm, żeby mogły zarabiać więcej i zatrudniać, płacić więcej wybierajcie polityków którzy tworzą dobre prawo gospodarcze. NIGDY NIE GŁOSUJCIE NA LEWICE KTÓRA NIBY COŚ WAM DA, a tylko zaszkodzi takim jak my i będę musiał zwalniać ludzi. Socjaliści dają, ale jeszcze więcej zabierają :)

Zapomniałem jeszcze o jednym. Tam gdzie są duże pieniądze tam są i gangi. Głosujcie na polityków którzy tworzą dobre prawo dla przedsiębiorców i skutecznie ścigają przestępców.

i wierzący mogą się modlić o więcej takich ludzi jak ja :)

Gość myslę że masz nie więcej niż
16 lat i pewnie bogatego tatusia ktory ma firmę to myslisz ze i sam kiedyś moze poprowadzisz.Bo nie wygladasz mi na dorosłego,o prawdziwym zyciu wiesz niewiele.Nie jest tak łątwo załozyć firmę chłopczyku,czasem minie dużo czasu zanim koszta przerodzą się w zysk

Gość Ewe504
Może lepiej popracować najpierw ze swoją osobowością? Jakieś nagrania motywacyjne? Jakieś takie związane z rozwojem? Może warto od takich rzeczy zacząć? Jakieś kursy?

Gość buuuuuuuu :)
W naszym kraju niestety liczą się tylko znajomości. Ja skończyłam szkołę rok temu wykształcenie mam średnie. Przez ponad pół roku szukałam pracy na własną rękę. No i lipa, ciągle zapraszali mnie na rozmowę i ciągle słyszałam tekst "oddzwonimy" , no i w końcu nie wytrzymałam i poprosiłam tatę żeby mi pomógł. No i załatwił mi pracę u swojego kolegi w firmie. A tak to mogłabym dalej chodzic na te spotkania ja głupia. Znajomości i tyle. Tym bardziej jeśli nie ma się doświadczenia.:(

Gość nie zasmiecajcie
tematu

Gość to juz raczej
do konca życia pracy nie znajdziesz

Gość ja na pewno nie
Ja bym nie zaoferowała pracy takiej osobie bo to zawsze ryzyko że po miesiącu odejdzie.Skoro chłopak Cię utrzymywał przez tyle lat może to robić i do tej pory

Gość upuuuuuuuuuuuuuuuup
up

Poszukuję osób, które w prosty sposób chcą trochę zarobić. Praca w dowolnych godzinach w charakterze konsultanta/ki firmy kosmetycznej AVON. Wynagrodzenie prowizja do 40%. Praca polega na zbieraniu i realizacji zamówień swoich klientów. Jedyny wkład własny to zaangażowanie. Praca dla wszystkich, którzy cenią sobie wolny czas- jesteś swoim własnym szefem, sam/a decydujesz ile czasu poświęcasz na zbieranie zamówień. Wpisowe 0zł +prezent. AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy- oferta demo, netto, program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np. na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł za cenę 60 zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ- ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON Chcesz dowiedzieć się więcej? napisz do mnie! elfik1234@o2.pl 515-652-604

Gość witajcie.....
mam 27 lat i tez nigdy nie pracowalam. otworzenie firmy? hehe dobre. 800 zl co meisiac sam ZUS, ciekawe kogo na to stac, z robienia bizuterii czy nawet dawania korkow nikt tyle nie zarobi, zeby mial 800 zl plus jeszcze na zycie i oplaty

Gość gość
Jak można sobie nie znaleźć pracy po anglistyce. Wiek 30 lat a co to jest. Chyba ktoś sobie jaja robi pisząc, że z takim wykształceniem nie znajdzie pracy. Masakra jakaś