Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwineczkaa

marze o seksie-3 tygodnie po cesarce

Polecane posty

Gość malwineczkaa

ktoras z was tak miala? chodze jak oblakana taka mam ochote na seks,a niestety trzeba czekac jeszcze drugie tyle:(

Gość malwineczkaa
/?

Gość mama26
ja nie czekałam 6 tyg. pierwszy raz kochałam sie równo 4 tyg. po porodzie,a rodziłam sn

Gość tratata2525
Ja po cc po 4tyg poczekaliśmy na koniec krawienia

Gość przynajmniej nie masz wiadra
jak po SN

Gość Ja po mału
właśnie zaczęłam po cc jakoś pod koniec 3 tyg lub na początku 4.Po malutku wszystko było ok.

ja spróbowałam pierwszy raz 2 tygodnie po cc bo myślałam że mnie rozniesie - było miło, ale tak bez frajdy wielkiej bo chlop sie martwił że mnie uszkodzi, drugi raz po 3 tygodniu i już było super, a po 4 tygodniu normalnie , ale ja super przeszłam cesarkę, dzień po nawet apap mi nie był potrzebny i brałam tak tylko może ze dwie tabletki na dobe, Lekarz mi powiedział że na mnie sie goi jak na psie :D:D:D. A , i mimo karmienia cyckiem równo 28 dni po cc dostałam okres...więc jakbyś chciała nie czekac 6 tygodni to sie mimo wszystko zabezpiecz jakoś :D:D:D

Gość cfkjl;phb
Hihihihi Dokładnie 3 tyg po cesarce pierwszy raz się kochaliśmy !! Było super, nic nie bolało bo uważaliśmy na ranę :)

Gość po 2 tyg
ja 2 tyg po cc, bo tez nie moglismy wytrzymac :) od tej pory normalnie sie kochamy :) jezeli nie krwawisz lub tylko plamisz, nic cie nie boli albo boli malo- to do dziela :) tylko pamietaj o zabezpieczeniu i aby nie naciskac na rane :) udanych prob :) ;)

Gość pumpernikielka
my to zrobilismy po 3 tygodniach bo tez nie wytrzymalismy z czekaniem chociaz krwawilam i bolalo ;p;