Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzącyproblem21

proszę skomentujcie...

Polecane posty

Gość chodzącyproblem21

Dziś dzień kobiet - moj luby chociaz wie ze mam sotatnio bardzo ciezkie dni to zrobil mi afere kiedy do niego rano zadzwonilam, nie dostalam nawet zlamanego kwiatka, nie zlozyl mi zyczen i od rana sie nie odzywa chociaz siedzi w domu i nic nie robi. W walentynki bylo podobnie, wiedzialam ze nie ma kasy wiec nie liczylam na prezent ale myslalam ze jakos milo spedzimy czas - a tu po 15 minutach wrcoilam do domu z placzem... mam juz dosyc tego ze ma mnie gdzies, wogole sie o mnie nie stara i nie szanuje... a kocham go i nie chce sie z nim rozstawac. MAM DOSYC!

Gość Małgola.
ty przeczytaj co napisałaś:D facet beznadziejny po prostu.

Gość zdelek
specjalnie się z tobą kuci skąpiec jebany

Gość chodzącyproblem21
ale na codzien zajebiscie sie z nim dogaduje, jest zabawny, nigdy sie z nim nie nudze, potrafi mnie rozbawic.... tylko czasem mu odwala...;/

Gość chodzącyproblem21
tez mam takie wrazenie ze specjalnie sie kluci zeby miec spokoj od tych 'świat' ale ja nie oczekuje od niego zadnego prezentu bo wiem ze u niego cienko z kasą ;/ moglby chociaz zyczenia mi zloczyc. Obcy mi skaladaja a on nic ;/

Gość zdelekX
bo się boi że jesteś przeciętną cipą która ryczy jak miśka nie dostanie i kij mu w ucho jak się chłopak dorobi to się zmieni

Następnym razem jak będzie jakieś święto tego typu idź do kina z kolegą, przecież to tylko głupie święto.

Gość mój facet miał podobnie
tzn. po prostu nie wiedział, że ja chcę tego gównianego kwiatka. Z facetami trzeba rozmawiać jak z dziećmi: "jutro dzień babci, więc babcia ucieszy się, jeśli namalujesz laurkę" - dopiero po wielu wielu latach dzieci uczą się same na to wpadać i bez przypominania składać babci życzenia (a i to nie wszystkie). Powiedz mu, najlepiej nie w kłótni i nie w dzień kobiet, tylko w jakiś neutralny dzień, że chcesz świętować z nim to czy sio, i że nie oznacza to koniecznie dóbr materialnych, tylko np. wspólny romantyczny wieczór.