Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bykynii

Kto robil depilacje brazylijska?

Polecane posty

Gość bykynii

bardzo boli? Chce sama zrobic to woskiem, wstydze sie rozebrac u kosmetyczki...

Gość ...xxxx
boli jak cholera, rób może mniejszymi partiami, bo jak zerwiesz od razu całość to padniesz nieprzytomna :)

Gość tyz robillam
ja robilam woskiem,3 kapsulki ibupromu a itak bolalo jak cholera, lzy na policzkach :D teraz jestem po dep.laserowej, tylek wypinalam kosmetyczce kilka razy, ale mam swiety spokoj ;) ps: laserowa tez boli ...

Gość coatlique
ja depiluję plastrami wosku i jakoś nie umarłam, a jestem bardzo wrażliwa na ból. najlepiej robić to po kawałku, wtedy na pewno mniej boli. pierwszą depilację warto zaplanować sobie np. na 3 dni po trochu. potem włoski odrastają słabsze :) potem trzeba tylko przez 2 dni dobrze pielęgnować skórę, bo depilacja woskiem jednak podrażnia - coś z panthenolem jest wskazane. wszystko jest lepsze niż podrażnienia po goleniu maszynką i włoski odrastające na drugi dzień :P

Gość coatlique
ibuprom nic nie da, on może złagodzić tylko konkretny ból wywołany np. stanem zapalnym, ale nie taki doraźny :P ibuprom można wziąć po, jak się sobie narobi większych podrażnień ;)

Gość Lilly Evangeline*****
w każdym razie da się przeżyć:)

Gość emenonnneosene
ja robilam ,chwile pobolalo i tyle ,bardziej bola nogi. Teraz zbieram na laserowa ,ale pojde chyba od wrzesnia. Leki typu ibuprom,apap,aspirxna, pyralgina nic nie daja ,efekt placebo. Hamuja produkcje prostalgadyn odpowiedzialnycg za stan zapalny w tkankach. Przy wyrywaniu wlosow stanu zapalnego nie ma , predzej wodka ...wewnetrznie :D